Український стартап «MapsFoods» може покращити аграрну економіку країни
  
Author:

 Україна без стихійних ринків, продаж фермерами урожаю без транспортування та зменшення харчових отруєнь, що виникають від придбання неякісних домашніх продуктів – при використанні «MapsFoods» це можливо, заявляють розробники українського стартапу.

 В середині осені, в країні стартував проект «MapsFoods» – особливою відмінністю якого, є можливість торгувати продуктами харчування в мережі інтернет на карті країни. Розробники стверджують – при масовому використанні, економічна ситуація аграрного сектору країни, суттєво покращиться внаслідок одразу декількох причин.

 Кожен бажаючий, зможе публікувати свій товар та, що головне, відмічати місцезнаходження на карті. Таким чином, кожне з сіл чи містечок, можна перетворити на справжній супермаркет з картою продуктів. Відпадає необхідність транспортувати продукти на місцеві ринки, що здешевлює сам товар. Звісно, торгівля на перших порах буде слабшою, але і відволікатися на неї не потрібно – селяни зможуть торгувати не виходячи з дому. Вже краще, ніж здавати за пів ціни перекупникам – коментують першопрохідці нового виду торгів.

 Ідея народилася спонтанно, розповідають розробники із Вінниці, маємо проблеми: стихійні ринки, неякісні продукти харчування невідомого походження, важка ситуація для селян з реалізацією врожаю. Також маємо вирішення: вже майже кожен селянин має доступ до мережі інтернет. Залишилося дати це вирішення на нашому сайті, де все зручно поєднаємо.

 Автори ідеї, готові вийти на міжнародні ринки, але дати перший поштовх хочуть саме вітчизняним продавцям та покупцям. Розміщення товару безкоштовне, та діє безстроково – варто спробувати, вважають перші користувачі торгівельного ресурсу.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK