Золота Трійка, Або Як Схуднути Без Страждань
  
Author:

 Ви товста особа, але вважаєте простіше цього не помічати ніж, починати рішучі дії? Маскуєте недоліки одягом, задишку повільною ходою, а себе втішаєте невдалою генетикою?  

 Насправді причина в елементарних лінощах, та звичках, які ви вважаєте приємними. Що таке «золота трійка», та для чого тут страждання.

 Система поступової заміни звичок, що дозволяє комфортно та без стресів втрачати зайву вагу. Принципи побудовані на повній протилежності вчинків тих, хто в сотий раз, починає худнути за методикою «-10 КГ ЗА МІСЯЦЬ».

 Звичка перша:

 Проблема - постійне відкладення підшкірного жиру. Дієти - діючий метод, але все життя на дієті не висидіти, а між ними завжди відбувається те, заради чого вони починаються знову.

 Вирішення - поступова зміна харчових вподобань, які будуть повноцінно давати організму необхідне, без голодування чи несмачної їжі.

 Ваші дії - поступово і безжально, замінюйте всю їжу, що містить транс-жири на рослинні аналоги. Якщо підміна звички пройшла протягом трьох-чотирьох тижнів - в майбутньому, ви вже стрункі. Докладніше дізнатися, які конкретно це продукти, можна з цього цікавого тесту.

Результат - Шкідливий жир-пластик, перестав потрапляти у організм, нашаровуючись між вашою шкірою та вашим гарним тілом.

 Звичка друга:

 Проблема - без солодощів не прожити.

 Вирішення - так само поступово, замінюйте промислове солодке на натуральний мед.

 Ваші дії - Плавно зменшуєте  одне, та додавайте друге. Ніяких рвучких «стрибань» в харчуванні - інакше просто зірветеся, ви ж в курсі, правда? З медом, взагалі проблем немає - можна їсти ввечері, пізно ввечері, навіть вночі. Головне - не нагрівайте.

 Результат - організм нормально функціонує, повний сил та вже почали проявлятися незначні результати. Саме час завершувати трійку.

 Звичка третя:

  Проблема - тренуватися важко і немає сил.

  Вирішення - крізь ваше більш струнке зап'ястя, навчіться швидко знаходити пульс (або хай його шукає запрограмований прилад). Далі, Відніміть від числа 220 (як напруга в мережі, щоб не забутися) ваш вік у роках. Наприклад, якщо вам 32, різниця = 188. Останнє число - максимальний тренувальний пульс під ваш вік. Проведемо, останню маніпуляцію: потрібно визначити 60-70% від максимального. В нашому прикладі, це 188/100 = 1,88*60 = 112, 1,88*70 = 131.

 Ваші дії - починайте робити будь-яке навантаження (ходьба, біг, танці) під час виконання якого, частота пульсу (в вашому випадку) буде залишатися в діапазоні від 112 до 131 скорочень за хвилину. Тільки при такому пульсі, жир ефективно починає розщеплюватися.

Порада 1 - діліть частоту скорочень на 10, а пульс міряйте 6 секунд. Порада 2 - якщо ви не хочете морочитися з математикою, а пульс важко рахувати під час виконання, підберіть темп, при якому можете легко вимовити фразу на видиху. Бачили як бігають американські солдати співаючи? Цей спів, не для вокальних здібностей - таким чином, на слух легко почути чи додати темпу, чи сповільнити. Адже їх тренування проходить строго в зоні спалювання жиру.

 Час тренування:

 першого зайняття - 20 хвилин,

другого - 30 хвилин,

 усі наступні - 40 хвилин.

Частота тренування:

перший тиждень - 1 тренування,

другий - 2 тренування,

третій та наступні - 3 на тиждень.

 Результат - вас приголомшить. Наглядно переконаєтеся як легко і зручно, без стресів, недоїдань та дискомфорту, ви станете здоровою стрункою людиною.

джерело - https://mapsfoods.com/post/zolota-triyka-abo-yak-shudnuti-bez-strazhdan.html


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK