Як вигадали сухий корм для тварин
  

На сьогоднішній день більша частина споживання кормів для тварин припадає на котів, але перший спеціальний корм все ж таки був розроблений для собак.

Логотип собачої їжи СпраттаПерші галети для собак виготовив американець Джеймс Спратт у 1860 році. Сьогодні його ім’я досить відоме в «собачому світі», а тоді він був дрібним торговцем громовідводами і завзятим мандрівником. Крім того, він був пристрасним собачником і подорожувати любив виключно разом зі своїми мопсами. Подорожувати з улюбленцями було досить накладно, і одного разу його осяяло! Мандрувати з улюбленцями було досить недешево і в одну прекрасну мить він допатрав! Він змішав звичайну кашу, м’ясний фарш та овочі, та запік все це в духовці. Мопси з задоволенням з’їли це печиво, а винахідник отримав джерело доходів на все наступне життя.

Звісно, згодом у виробництві сухого корму приймали участь біологи, а у його пропаганді – рекламісти. Біологи додали до корму злакові, що подовжило строк зберігання і додало вуглеводів, та замінили дороге м’ясо на дешевими відходами м’ясної промисловості.

Цікаво, що перший корм, виготовлений промисловим шляхом корм продавався у великих банках, кришка яких була призначена для використання в якості миски.

Сьогодні на полицях магазинів можна знайти багатий вибір самих різних кормів, спеціально виготовлених окремо для котів та собак, для тварин різного віку та з урахуванням породи та дієти тварини.

А у вас є домашні любимцы? Кормами якої торгової марки вы їх годуєте?
Порекомендуйте кращий
корм для котів або для собак.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(4)
Flaster Flaster
Вот полностью с вами соглашусь тоже, от питания многое зависит. Я выбираю сухой корм для собак optimeal shop.optimeal.eu/category/sobaki/goduvannia/sukhi-kormi , тут продуманная формула сухого корма для каждой породы. Наш украинский бренд делает только лучшее для наших любимцев и покупать лучше в этом магазине по минимальным ценам корма данного производителя.
id181729-Виктория Дымова Виктория Дымова
Полностью с вами соглашусь. Больше и добавить нечего. Кормить животных нужно правильно!
id177428-Сергій Фесенко Сергій Фесенко
Ну нормальный корм не будет стоить копейки. Именно поэтому мне кажется, что вам стоит просто обратить свое внимание на максимально классный зоомагазин, в котором можно просто и выгодно купить корм для животных homefood.ua/ru/ . Мне нравится тут ассортимент и то, что тут самые выгодные цены и самые классные корма есть.
id184016-Анна Липченко Анна Липченко
А где вы вообще покупаете себе нормальные кота для питомцев? Такие цены, что просто ужас
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті