Червень – найніжніший місяць. Доведено посланнями Milka
  
Компанія: Монделіс Україна

Ділитися ніжністю з рідними та близькими – так природно і так приємно. Найчастіше для цього не потрібний привід, але червень підготував для нас одразу два дуже ніжні свята – день батьків і день друзів. Хтось знайшов ніжну записочку, хтось потрапив під дощ із ніжних смс або повітряних поцілунків, а хтось, завдяки рідним і всеукраїнській акції «Ніжні побажання»* від Milka, отримує у червні ніжне послання на національному телебаченні або на вулицях свого міста.

За час проведення акції українці створили понад 5000 оригінальних повідомлень, кожне з яких – маленька ода ніжності рідним чи друзям. Щоб близька людина, а якщо випаде шанс, то разом із нею і все місто і навіть уся країна, побачила послання, достатньо було просто зайти на сайт Milka (http://milka-village.com.ua/), вибрати канал комунікації, а ніжність, яка сповнювала серця учасників, сама підказувала потрібні слова: люди зізнавалися в коханні, повідомляли свою другу половинку, що в них буде дитина, ділилися ніжними почуттями до своїх батьків, у першу чергу до мами.

Про що говорять українці?

Головними темами повідомлень стали: ніжність (50 %), зізнання в коханні (40 %), привітання (6 %) і подяки (4 %). І хоча основна хвиля ніжності була спрямована на коханих (55 %), рідних (28 %) та друзів (12 %), українці не забули і про свої рідні міста та регіони. Були також повідомлення, присвячені всій країні.

Частіше висловити свої ніжні почуття цього разу прагнула прекрасна половина людства – більш як 75 % всіх авторів – дівчата. При цьому половина їхніх повідомлень була адресована коханим хлопцям, чоловікам, батькам, братам, синам.

 Серед усіх повідомлень шляхом розіграшу було відібрано 20 для створення телевізійних роликів і ще 260 для вуличних бордів. І вже цього місяця, у червні**, Україну захлеснула хвиля ніжності і теплих побажань від рідних, дорогих та близьких людей. Дивіться рекламу від Milka по телебаченню і на бордах у вашому місті. Можливо, серед побажань будуть ті, які адресовані саме вам.

 * Акція проходила з 1 по 30 квітня 2015 року по всій території України.
** Реклама з побажаннями транслюється на українському телебаченні з 1 по 28 червня 2015 року і розміщується на зовнішніх носіях з 1 по 30 червня 2015 року.

 
01034 м. Київ
вул. Ярославів Вал, 23
Тел.: +38 (044) 490 13 00,
0-800-507-00-00 (гаряча лінія)
Факс: +38 (044) 490 13 10
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті