У Marina Kozlovska ще немає жодного запису.


id160194-Marina Kozlovska Marina Kozlovska
Шановна пані Галино, щиро дякую за Ваш відгук!
На вказаному сайті пошукала порівняльну таблицю безрезультатно, а крім того побачила публікації щодо відтерменування введення навіть цих норм. Щодо поверхневості абсолютно згодна – але тут важлива роль освітян, де в Ваших працях можна побачити рідкісний взірець компетентності. Моя діяльність в цій темі полягала в координуванні великої групи виконавців по імплементації євродиректив та стандартів з 2005 року спочатку в агронапрямі, потім з посиленням екокритеріїв та інших компонентів сталого розвитку. Починала цю тему в фокусі вимог ІКАР та Інтербуллу, які значно ширші стосовно технологічних вимог та племінної оцінки. Написала Вам ще на мейл 5464348@i.ua, якщо він вірний
galinadmitrovskaya galinadmitrovskaya
Шановна пані Марино, дякую за відгук. Повідомляю Вам наступне. Зауваження і пропозиції мною були направлені Карпенко Л.О. в Спілку для узагальнення із іншими зауваженнями, таблиці готували завжди вони і надсилали учасникам Спілки для обговорення... У мене їх, на жаль, немає.
Спілка відповіла: Спілка молочних підприємств України вих. № 132 від 27.06.2018 р. Керівникам підприємств – учасників Спілки Шановні колеги!

Повідомляємо, що Наказ з відтермінуванням надання чинності стандарту на молоко ДСТУ 3662:2015 «Молоко – сировина коров’яче. Технічні умови» узгоджується і буде розміщений на сайті УкрНДНЦ. З повагою, президент Спілки Карпенко Л О 044 451 42 28 044 451 42 29 molsouz@nbi.ua www.molsouz.org.ua

Друковану версію ДСТУ я ще не бачила. Я вже звикла до того, що все робиться скрізь дуже поверхово і всіх це влаштовує. Моя місія, як науковця — висловити свою думку на прохання замовника... Я це зробила. Інших замовлень не було.

Спілка завжди збирає замовлення на друк ДСТУ для своїх учасників. ДСТУ можна придбати і через інтернет. Напишіть, будь ласка, чим визвана ваша зацікавленність іі чи ми з Вами могли бути на спільних заходах.

Info Автор цієї сторінки заборонив коментувати її анонімним користувачам. Ви повинні авторизуватися або зареєструвати свій профайл щоби залишити тут повідомлення.