Сири та інші молочні продукти. Нормативна документація
  
Автор:
Шановні колеги! Звертаю Вашу увагу на пост про органічний «Закон України...«. , який розміщено на моїй сторінці в ФБ.
Хочу донести до моїх партнерів, що я володію чинними НД, розробленими мною та затвердженими НУХТ,
і правом на розповсюдження їх та передачу в користування, на всі види звичайної та органічної молочної продукції, з коров"ячого молока та молока інших молочних тварин, що мають виготовлятися згідно з чинними вимогами законодавства України і на експорт.

Перелік розробок,
рекомендованих для підприємств галузі на договірних умовах,
виконаних під науковим керівництвом п.н.с, к.т.н. Дмитровської Г. П.
за господарсько-розрахунковою тематикою на 2018 р.
(Нормативна документація в комплекті ТУ і ТІ та консультаційний супровід)

№ Назва Технічних Умов Номер Технічних Умов Термін дії
1 ТУ «Кефіри сучасні і елітні» Зміни №№1 -4 до ТУ. ТУ У 15.5-19492247-001-2002
/Нова назва: «Кефіри та продукти кефірні/ Термін дії і плановий перегляд до 01.05.2020 р.
2 ТУ «Йогурти Елітні»
Зміни №№1 -4 до ТУ. ТУ У 15.5-19492247-002-2002
/Нова назва: «Йогурти»/ Термін дії і плановий перегляд до 01.05.2020 р.
3 ТУ «Продукти сметанні»
Зміни №№1-4 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-003-2002
/Нова назва: «Сметана, продукти сметанні та продукти молоковмісні сметанні»/ Термін дії і плановий перегляд до 03.07.2020 р.
4 ТУ «Десерти кисломолочні»
Зміни №№1-4 до ТУ
В асортименті без та з рослинними замінниками ТУ У 15.5-19492247-004-2002
/Нова назва:«Продукти кисломолочні, кисломолочно-рослинні та з комбінованим складом сировини: десерти,закуски, креми, пудинги, суфле, пасти, соуси, муси, коктейлі» Термін дії і плановий перегляд до 01.08.2020 р.
5 ТУ «Сири вершкові»
Зміни №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-008-2002 Термін дії і плановий перегляд до 07.02.2021 р.
6. ТУ «Сири пастоподібні»
Зміни №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-12-2002 Термін дії і плановий перегляд до 28.03.2021р.
7. ТУ «Напої кисломолочні»
Зміни №№1-3 до ТУ. ТУ У 15.5-19492247-004-2003 Термін дії і плановий перегляд до 15.07.2021р.
8 ТУ «Продукти на основі молока та молочної сировини»
Зміни №№1-4 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-002-2003 Термін дії і плановий перегляд до 15.07.2021 р.
9. ТУ «Продукти кисломолочні пастоподібні.»
Зміни №1 та №2 до ТУ ТУ У 02070938-021-2000 Термін дії і плановий перегляд до 05.10.2020 р.
10 ТУ «Йогурти вітамінізовані»
Зміни №№1-2 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-006-2003 Термін дії і плановий перегляд до 01.04.2021 р.
11 ТУ «Кефіри вітамінізовані».
Зміни №№1-2 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-005-2003 /Нова назва: «Кефіри вітамінізовані та продукти кефірні вітамінізовані» Термін дії і плановий перегляд до 20,03.2021 р.
12 ТУ «Вироби сиркові глазуровані» тривалого зберігання».
Зміна №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-003-2003 Термін дії і плановий перегляд до 01.08.2021 р.
13 ТУ «Продукти молочні з рослинними жирами глазуровані «. Зміни №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-024-2004 /Нова назва «Продукти глазуровані: молоковмісні та сирково-рослинні» Термін дії і плановий перегляд до 05.08.2021 р.
14 ТУ «Масло тривалого зберігання на основі молочної сировини. ВЕРШКОВЕ. ТОПЛЕНЕ»
Зміни № №1-5 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-001-2003 Термін дії і плановий перегляд до 03.04.2021 р.
15 ТУ «Молоко коров’яче пастеризоване. Молоко коров’яче пряжене».Зміни №№1-3 до ТУ.
Молоко коров’яче в асортименті(пастеризоване; пряжене; пряжене стерилізоване; стерилізоване, ультра пастеризоване))» ТУ У 15.5-19492247-025-2004. /Нова назва: «Молоко коров’яче питне. Молоко коров’яче незбиране. Молоко коров’яче з підвищеним вмістом білка питне. Молоко коров’яче з підвищеним вмістом білка незбиране». Термін дії і плановий перегляд до 31.12..2022 р.
16 ТУ «Вершки пастеризовані. Вершки пряжені».
Зміни №№1-2 до ТУ. ТУ У 15.5-19492247-026-2004 /Нова назва: «Вершки (пастеризовані; пряжені; пряжені стерилізовані; стерилізовані)». Термін дії і плановий перегляд до 05.07.2019 р.
17 ТУ «Молоко коров’яче питне. Молоко коров’яче питне, збагачене білком і кальцієм». Зміни №№1-3 до ТУ ТУ У 15.5-19492247-020-2004. /Нова назва:
«Молоко коров’яче» Термін дії і плановий перегляд до 31.12.2022 р.
18 !!! НОВА ДОКУМЕНТАЦІЯ 2018 р. ! ТУ «Сири свіжі. Сири різної зрілості.Сири із смаковими складовими. Сири оброблені» ТУ У 10.5-02070938-244:2017 Асортимент сирів, що не має аналогів. Будьте першими виробниками ексклюзивного асортименту з необмеженими можливостями в межах чинного законодавства.
Сири вершкові, сири солодковершкові, сири кисловершкові, сири кислолимонні та інші неформовані і формовані , натуральні, сухі, заморожені тощо, сири з коров"ячого молока і/або молока інших молочних тварин без обмежень за показниками якості і безпеки в межах чинного законодавства.
Термін дії і плановий перегляд до 15.02.2023

Надаю науково-консультативні послуги з питань розробок та впровадження у виробництво сучасних та вдосконалених технологій для молочної галузі Вся нормативна документація містить асортимент органічної продукції.

Науковий керівник розробок, кандидат технічних наук, лауреат Державної премії України
в галузі науки і техніки, провідний науковий співробітник НДЧ НУХТ
Дмитровська Галина Петрівна
моб. тел.: +38-050-355-39-22; +38-098-398-50-70; +38-063-158-82-88 e-mail: 5464348 @i.ua
http://www.favor.com.ua/user/galinadmitrovskaya

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте