Традиційний сніданок «Ранкова кава ділової жінки»
  

Щиро запрошуємо Вас взяти участь у традиційному сніданку «Ранкова кава ділової жінки» 26 січня 2018 року в столичному ресторані SanPaolo (Музейний провулок 4, м.Київ) з 9:00 до 12:00. Організатор заходу ГО «Ділові Українські Жінки». Інформаційний партнер – журнал WomanMagazine.

Тема сніданку: «Зміни та майбутнє бізнесу».

В Новому 2018 році ми поговоримо з Вами про з унікальну модель, котра допоможе розвивати бізнес системно та дохідно. Ви розберетеся, що таке «зміни в бізнесі», і до чого потрібно готуватися, й визначите свою стадію розвитку.

Ведучі сніданку:
– Лора Невар – керівник консалтингової компанії «Бізнес-система життя», втор та ведуча проекту «Організація майбутнього – це Я». Досвід роботи в умовах реального бізнесу: понад 15 років в сфері В2В, B2С побудови та розвитку бізнесу «з нуля» з чисельністю персоналу від 100-2000 спеціалістів в Росії, Казахстане, Україні з об’ємів продажів більше 1 000 000 уе.

– Наталія Дорошенко – бізнес, франчайзі, корпоративний консультант, бізнес-тренер, бізнес-коуч. 15 років досвіду роботи, стратегічне та тактичне управління, організаційний бізнес-коучинг, впровадження корпоративних змін, корпоративне управління франчайзингових ринків країн Європи МакДональдз.

У Вас є ідеї для бізнесу, але команда ще в процесі формування?
У Вас є команда, але Ви не задоволені її роботою?
Ви вже певний час рухаєтесь, але не можете «піднятися»?

Тоді наша зустріч буде корисною саме для Вас!

Також в рамках традиційного сніданку «Ранкова кава ділової жінки» відбудеться розіграш подарунків від партнерів та самопрезентація кожної з учасниць заходу перед аудиторією!

Пропонуємо активним та сміливим дівчатам й жінкам взяти участь у традиційному сніданку організації та провести час з користю, самопрезентуватись, поділитись власними думками у даній темі, обмінятись бізнес-контактами й зарядитись позитивом на робочий день!

Реєстраційний внесок за передоплатою становить 400 грн. У день проведення заходу – 450 грн.

У вартість участі входить смачний і поживний сніданок від ресторану SanPaolo, самопрезентація та обмін бізнес-контактами.

В зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація обов’язкова за тел.+38 096 615 68 35 або на сайті http://businesswomen.org.ua/index.php/podiya

 


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте