Традиційний сніданок «Ранкова кава ділової жінки» 26 липня 2017 року
  

Шановні пані!

Щиро запрошуємо Вас взяти участь в традиційному сніданку ГО «Ділові Українські Жінки» «Ранкова кава ділової жінки», котрий відбудеться 26 липня з 9.00 до 12.30 в столичному ресторані Olimpiyskiy Restaurant(вул.Вулика Васильківська, 55 на територій НСК «Олімпійський»).

Ведучою та модератором традиційного сніданку стане членкиня громадської організації «Ділові Українські Жінки», власниця торгового бренду Villa Grazia та салонів ексклюзивних інтер’єрів, модних бутіків аксесуарів Atelieroom  – Наталия Яско (Natalia Yasko)

Тема сніданку: «Право на помилку. Дозволь собі помилятися!»

Дуже часто буває так, що ми закінчуємо щось, навіть не розпочавши. В чому ж ховається причина? Усі в більшій чи меншій мірі бояться зробити помилку, а дехто через цю боязнь не дозволяє собі навіть спробувати.

На нашій зустрічі ми поговоримо про те, що робити, щоб уникнути помилок? Чи, можливо, не потрібно цього робити? Адже наші помилки є універсальним тренажером, за допомогою котрого ми освоюємо свій життєвий простір.

Ми вчимося на своїх помилках, тому, можливо, варто дозволити собі й іншим помилятися та приймати цей світ зі всім його різноманіттям!

Пропонуємо активним та сміливим дівчатам й жінкам взяти участь у традиційному сніданку організації та провести час з користю, поділитись власним думками в даній темі, обмінятись бізнес-контактами й зарядитись позитивом на робочий день!

Реєстраційний внесок за передоплатою становить 350 грн. У день проведення заходу – 400 грн.
У вартість участі входить смачний і поживний сніданок від ресторану OLIMPIYSKIY RESTAURANT&GRILL.

Реєстрація обов’язкова за тел.+38 096 615 68 35 або на сайті http://businesswomen.org.ua/index.php/podiya


Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте