Оновлена послуга «Екстра гроші» від «Київстар»: вдвічі більше спілкування
  
Компания: Киевстар Дж.Эс.Эм.
Оновлена послуга «Екстра гроші» від «Київстар»: вдвічі більше спілкування

«Київстар» збільшує обсяг додаткових коштів до 20 грн., які абонент може тимчасово отримати за умовами послуги «Екстра гроші» при відсутності коштів на рахунку.

Обсяг умовного балансу послуги «Екстра гроші» збільшено з 10,00 гривень до 20,00 гривень. Ця послуга дозволяє клієнтам залишатися на зв’язку, якщо на мобільному рахунку недостатньо коштів та відсутня можливість оперативно поповнити рахунок.

Додаткові кошти, отримані при замовленні послуги «Екстра гроші», можна використовувати для дзвінків і відправки SMS-, MMS-повідомлень всередині мережі «Київстар», абонентам інших українських та іноземних операторів. Також клієнт, що замовив послугу, може користуватися додатковими сервісами, наприклад, послугами «Мобільний Інтернет XL», «Маячок», «Ді-Джингл» та іншими. Окрім можливостей мобільного зв’язку та інтернету, тепер клієнти можуть замовляти за рахунок кредитних коштів послуги контент-провайдерів.

Послуга «Екстра гроші» доступна абонентам «Київстар», DJUICE та «Beeline-Україна», що є клієнтами оператора понад 3 місяці, витрачають впродовж останніх 2 місяців на послуги мобільного зв’язку понад 7,50 гривень щомісяця та поповнювали особовий рахунок щонайменше один раз скретч-картою чи через електронні канали на суму 40 гривень і більше.

Плата за користування послугою становить 2,00 гривні з урахуванням ПДВ і збору до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% із вартості послуги без урахування ПДВ — за кожний успішний факт користування послугою.

Повернення заборгованості, що виникла, та списання плати за користування послугою (загалом 22,00 гривні) відбуваються при першому поповненні рахунку на достатню суму. Якщо сума поповнення є недостатньою, зняття відбудеться частинами.

Замовити «Екстра гроші» можна у будь-який зручний спосіб: відправити запит *117*1# (клавіша виклику) чи подзвонити на скорочений номер 477*117*. Відправити запит на замовлення послуги можна не більше 5 разів на день. Щоб перевірити стан умовного балансу, потрібно набрати команду *109# (клавіша виклику). Для перевірки суми заборгованості — *117*2# (клавіша виклику).

«Київстар» потурбувався, щоб його клієнти залишатись на зв’язку у будь-якій ситуації.

 
Дегтярівська вул. 53, Київ, 03110
Тел.: (044) 466-0-466,
(044) 209 00 70
Веб:

Прикрепленный файлПрикрепленный файл Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати