Унікальний Education Forum для батьків пройде в Києві

7 вересня в Києві відбудеться унікальна подія – соціальний освітній форум для батьків, який неможливо пропустити тим, хто піклується про своїх дітей і хоче виростити з них щасливих та успішних людей! Фахівці найвищого рівня нададуть вам відповіді на найскладніші питання про виховання та розвиток дитини. Відомі спікери, психологи, лікарі, фахівці з дитячого права і здоров’я: всіх їх буде об’єднано з однією метою – змінити ваше життя і життя ваших дітей на краще, зробити його успішнішим та щасливішим!

Всі виступи та майстер-класи буде присвячено проблемам, з якими в нашому соціумі стикається кожен з батьків: безпека, права дітей, гармонійне виховання, здоров’я, освіта.

Участь у форумі – свідчення вашої готовності діяти і змінюватися заради своїх дітей. Адже тільки батьки можуть створити нормальний психологічний клімат у родині і оточити своїх дітей любов’ю і турботою. Тільки батьки можуть привити дитині корисні звички й дати необхідні знання. Тільки батьки можуть бути щоденним особистим прикладом для власних дітей. Правильно взаємодіючи зі своїми дітьми, ви допомагаєте своїй родині стати щасливою.



Этот документ был скопирован с FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/ru/article/30171.html).
Все права на материал сохраняются за его автором. При перепубликации, ссылка на источник материала обязательна!
Дата документа: