Lama дала відверте інтерв’ю найпопулярнішому німецькому виданню Bild
  
Компания: PR-Event agency Лалы Цукерман GLORY


Красі і молодості Lama можна тільки позаздрити – в свій 41 рік Наталя Дзеньків виглядає значно молодше свого віку. Через це зовсім нещодавно на паспортному контролі в турецькому аеропорту з Наталею відбувся смішний і неочікуваний випадок, який набув широкого розголосу у світових ЗМІ – у працівників паспортного контролю виникли сумніви щодо відповідності віку за паспортом і зовнішнім виглядом українки. Завдяки резонансу цю новину обговорювали читачі багатьох країн, а деякі з них навіть стверджували, що Lama виглядає так молодо саме завдяки пластичній хірургії.

Редакція найпопулярнішого німецького видання Bild спробувала з’ясувати у співачки Lama чи справді жінка може так виглядати в 41 рік:

Цей погляд, ці вуста, це надзвичайно жіночне тіло, яке зупиняє на собі погляди перехожих. Наталя Дзеньків, фронтвумен українского гурту Lama – це ще та «гаряча штучка», це важко усвідоміти але за віком їй більше 40-ка років. Чи купалася Наталя в чарівному фонтані юності чи може це просто батьківські гени, а, можливо, й ще одна справді витончена робота пластичного хірурга?

– Відверто кажучи, мене трохи дратують всі ці згадки про пластичних хірургів, я ніколи не зверталася до них і не збираюся! Для того, щоб переконати найбільших песимістів, я готова взяти участь у телешоу, де пластичний хірург огляне мене і зробить висновки про втручання, – каже Lama.

Добре, то в чому ж тоді твій секрет?

 – Важко сказати, можливо, і справді батьківські гени, а можливо й те, що зараз зі мною поруч чоловік який робить мене щасливою. Він на 15 років молодший за мене, але, будемо відвертими, це тільки покращує наші стосунки і сексуальні також. Ми насолоджуємося перебуванням один з одним кожен день і кожну ніч. Для мене надзвичайно важливо відчувати, що чоловік, з яким я займаюся коханням, любить мене. Тому це саме той випадок.

Наталя, а чи це насправді все?
– Є ще важливі речі, які стосуються раціону харчування. Надзвичайно важливо пити багато води, вранці дві склянки з лимоном – так вже багато років починається мій день. Має бути присутня велика кількість фруктів в раціоні. Я дуже люблю хорошу каву, але не більше однієї філіжанки в день, цукор заміняю медом. В мене повна відмова від фастфуду. Не дивлячись на те, що я рок-зірка і мала б жити за принципами «Секс&наркотики&рок-н-рол», я кажу «Так!» сексу і рок-н-ролу, і повністю відмовляюся від наркотиків і паління. Ще одна надзвичайно важлива річ – ви маєте займатися в житті тим, що справді приносить вам задоволення, – порадила фронтвумен гурту Lama.

До речі, в листопаді Lama планує випустити новий сингл.

 
Тел.: +380966302802
E-mail:
Веб:

Отправить на E-mailОтправить на E-mail   Версия для печатиВерсия для печати
Комментарии(0)

Пока комментариев нет… Будьте первым кто оставит комментарий по этой теме!

или
Вы можете войти с помощью:
Войти с Facebook Войти с Google Войти с ВКонтакте