«Батьківський контроль» та антивіруси тепер доступні користувачам домашнього Wi-Fi
  
Компанія: Інтертелеком
Надійний захист від інтернет-загроз!

1.pngВідтепер послугами «Батьківський контроль» та антивірусними рішеннями (Касперський та Dr.Web) можуть скористатися й абоненти безпроводового домашнього інтернету Wi-Fi від «Інтертелеком».

Забезпечте надійний захист персональних даних на вашому ПК, ноутбуці та навіть смартфоні за допомогою антивірусних рішень від «Інтертелеком» та компаній «Dr.Web» або «Kaspersky».

Обирайте оптимальну пропозицію з низки тарифів для домашнього Wi-Fi – від мінімального набору функцій захисту до максимального рівня безпеки.

Користувачі безпроводового домашнього інтернету Wi-Fi відтепер можуть подбати і про інтернет-безпеку своєї дитини з послугою «Батьківський контроль, гнучке управління».

Блокуйте виходи на сумнівні веб-ресурси і керуйте режимом доступу в інтернет для наймолодших користувачів.

Активувати акційні умови підключення сервісу «Батьківський контроль, гнучке управління», антивірусів Касперського або «Dr.Web» можна через систему самообслуговування абонентів (АССА), а також у Центрах обслуговування абонентів.

 

 
г. Одесса, 65007
ул. М. Арнаутская, 100
Тел.: 0 800 50-50-75,
(094) 50-50-750,
(048) 743-11-21
E-mail:
Веб:

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.