Текст в аптеку (отчёт о церемонии 2012)
  

29 травня в Києві відбулася щорічна престижна подія – 10-а церемонія нагородження «Фаворитів Успіху»

Найкращі бренди України обирали протягом усього минулого року три журі: галузеві Експерти – провідні спеціалісти різних напрямків ринку, зіркове журі Знаменитостей, а також всі небайдужі Споживачі, які обирали власних Фаворитів, ділилися особистим досвідом, враженнями та рекомендаціями на www.FAVOR.com.ua.

Серед переможців конкурсу, удостоєних премії «Фаворит Року» завдяки високим оцінкам громадськості, звичайно ж були й торгові марки безрецептурних фармпрепаратів. Варто зазначити, що нагорода «Фаворит Успіху» здобула чималу популярність серед учасників фармринку, про що свідчить велика кількість брендів фармацевтичної галузі, що отримали нагороду святковій щорічній церемонії.

Як повідомив в інтерв’ю керівник конкурсу Олексій Кузнєцов, «Фаворити Успіху — це споживацький конкурс. Тут навіть номінації влаштовані таким чином, щоб бути зрозумілими всім і кожному, навіть неспеціалісту: «препарат від нежитю», «засіб від кашлю» тощо. А фармацевтичні компанії, напевно, як ніхто інший цінують думку і довіру споживачів. Високі оцінки громадськості підкреслюють їх плідну діяльність, а нагорода конкурсу — це найкраща рекомендація для всіх нас, що говорить за себе красномовніше ніж реклама, яка, до речі, в Україні сильно обмежена в можливостях просування лікарських засобів».

Церемонія нагородження традиційно проходила у форматі святкового клубного вечора. Позитивні емоції та відмінний настрій забезпечувала динамічна шоу-програма й виступи молодих популярних українських зірок. Відкрила шоу переможниця у номінації «Молодий талант» Віка Петрик. Найбільш емоційно насиченими моментами шоу стали виступи шоу-балетів Foresight та PoleArtBallet. Також для гостей заходу співали популярні молоді артисти: Tania Berq, Денис Любимов, Галина Безрук, Влад Курасов, Євген Літвінкович, Наталя Морозова, Олексій Смірнов і чарівна Аіда Ніколайчук.

Проте головною подією вечора, звичайно, стало урочисте вручення нагород — золотих медалей «Фаворит Успіху» представникам провідних торгових марок, працюючих на українському ринку. Повний список переможців, які отримали нагороду, можна побачити на сайті організаторів конкурсу.

Наразі конкурс «Фаворити Успіху» продовжує дослідження громадських уподобань щодо ринку товарів та послуг вже поточного, 2013 року. Підсумки буде підбито по завершенню досліджень наприкінці року. Обирайте та рекомендуйте власних Фаворитів на www.FAVOR.com.ua!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.