Роздача призів найактивнішим учасникам голосування за «Фаворитів Успіху»
  

Організатори конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху - 2015» підготували спеціальний приз для найактивніших учасників опитувань — випущену дуже лімітованим тиражем сувенірну чашка для кави або чаю з написом Keep calm and take THE BEST out of life! (англ. «Зберігай спокій і бери від життя НАЙКРАЩЕ!»). Цей сувенір від конкурсу дістається всім хто проголосував у 1 кварталі 2015 року в не менше 100 номінаціях, і чий обліковий запис користувача з’явився на дошці пошани респондентів.

За підсумками акції, що проводилася в останній тиждень березня, приз отримають 156 найактивніших і небайдужих учасників голосування. Кожен хто виконав умови акції — може вказати свою поштову адресу для доставки подарунка, який буде відправлено незабаром.

Проте, нам здається що 156 не надто гарне й рівне число, і ми вирішили продовжити акцію, щоб довести кількість розданих призів хоча б до 200.

Тому — акцію продовжено! Ми продовжимо роздавати призову чашку для кави або чаю учасникам опитувань, які проголосували в 100 та більше номінаціях і з’явилися на Дошці пошани респондентів 2015 року (але тільки тим, хто ще не отримал її раніше). Оскільки кількість призів уже обмежена — правила прості: хто виконає умови раніше — той і отримає приз. Для отримання призу — потрібно вказати свої уподобання в 100 або більшій кількості номінацій конкурсу. Акція діє тільки для жителів України.
Чашка Keep calm and take the best out of life!

Цей символічний сувенір — наслідування знаменитому британському плакату, випущеному на початку Другої світової війни, який закликав громадян до спокою в непростий для країни час. Keep calm and carry on! — гласив напис на плакаті – зберігайте спокій і займайтеся своєю справою! Зараз наша країна також переживає непростий час, коли звістки з східного фронту, з засідань уряду, валютного ринку, вриваються в наше життя не додаючи нам ні спокою ні нервових клітин.

Проте ми переконані, що спокій і бадьорий настрій необхідно зберігати в будь-якій ситуації, так само як і продовжувати за будь-яких обставин не дивлячись ні на що — брати від життя все тільки найкраще! Ми переконані, що основа благополуччя закладається не тільки на передовій. Свій внесок у благополуччя вносить кожен, хто незважаючи ні на що продовжує займатися своїми повсякденними справами, трудитися, прагнути, любити і здійснювати свої заповітні мрії. So keep calm and take the best out of life!


В даний момент в конкурсі представлені 540 номінацій, кожна з яких відповідає певній категорії товарів або послуг українського ринку. Напевно ви зможете вказати свої персональні уподобання в найцікавіших для себе категоріях, зможете впевнено порекомендувати найкращих номінантів і таким чином вказати найкращий вибір!

До речі, паралельно ми готуємося до церемонії нагородження Фаворитів Успіху – 2014, на якій будуть оголошені назви найкращих торгових марок товарів та послуг, які стали нам відомими за результатами дослідження громадських вподобань минулого 2014 року, а також імена найяскравіших зірок української сцени, які посіли 1-е місце в рейтингу завдяки масштабній підтримці своїх шанувальників і просто небайдужих користувачів порталу FAVOR.com.ua. Церемонію буде незабаром анонсовано, тож стежте за нами на Фейсбуці, ВКонтакті та в Твітері.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(26)
Hecтepoвa Hecтepoвa
А почему нельзя еще раз получить этот приз?
Ton Ton +2
Был очень рад получить заветную чашку. Мелочь, а приятно! Спасибо за выполнение всех обещаний организаторам. Это большая редкость в настоящее время.
анна (*.250.116) з телефону
Спасибо.Чашечку получила,очень рада.Будем продолжать участвовать в голосовании
olysyathebest1104 olysyathebest1104 +1
Вже отримали з братом чашки)) Дякуємо!
iruna_9 iruna_9 +2
Дякую, чашку отримала.Дуже задоволена.
Євгeнiя Євгeнiя +2
И я уже получила от вас чашечку! Спасибо большое, она меня очень радует =))
Анонімний коментатор (*.29.95) +2
Получила сегодня чашку Урра! У меня теперь чашка, которая мне действительно нравится! Правда, она нравится не только мне, еще детям – придется делиться.
СПАСИБО от всей семьи!
Oлeкcaндp_Шкypeй Oлeкcaндp_Шкypeй
Ще не було кружки. Але бачу, що потрібно ще зачекати...
Євгeнiя Євгeнiя +1
О, народ начинает получать чашечки =)) Классно, и я свою жду ;)
Christina Christina +2
Сегодня получила чашку) Спасибо!
Відредаговано автором,
utilmind utilmind до barinova
Доброе утро! Скоро будет. Отправку задержали, но все всё получат.
barinova barinova
Добрый вечер!
Где моя выигранная чашка?
Hикa_M Hикa_M
ждем)
vivas vivas
Хорошо, что ответили. А то месяц прошел, а я все жду, думала, что уже и не будет. Буду ждать. Кто-то уже получил свою чашечку?
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.