Лідерів українського фармринку нагородили на XV церемонії нагородження «Фаворитів Успіху»
  

Медаль «Фаворит Успіху - 2017» Звання Фаворит Року удостоїлися найкращі бренди фармгалузі

Протягом усього минулого року найкращий вибір на ринку товарів і послуг визначали 3 журі: авторитетні галузеві експерти, українські публічні люди і знаменитості, а також всі небайдужі споживачі, які ділилися своїми думками і особистим досвідом, рекомендували і вказували свій найкращий вибір на FAVOR.com.ua!
Найкращі були представлені публіці в званні Фаворит Успіху – 2017 на п’ятнадцятому урочистому шоу вручення нагород.
Переможці конкурсу «Фаворити Успіху – 2017» — фінал шоу нагородження

У Києві відбулася п’ятнадцята щорічна церемонія нагородження Фаворитів року. Найкращі товари і послуги ринку були визначені за підсумками масштабного народного Інтернет-голосування, яке проводилося протягом усього минулого року, одночасно з опитуванням експертів ринку. Отримані в результаті дослідження рейтингові таблиці дали можливість вивчити уподобання громадськості та визначити їх найкращий вибір в ряді категорій ринку споживчих товарів і послуг. Лідери рейтингу, іменовані Фаворитами Успіху, отримують визнання в якості рекомендації безперечно найкращого вибору серед асортименту подібних пропозицій.

Рейтинги народної довіри до учасників ринку складаються дуже просто і прозоро — завдяки анкетуванню спеціалістів професійного журі (в якому все галузеві експерти представлені організаторами поіменно), паралельно з Інтернет-голосуванням небайдужих споживачів на www.favor.com.ua (в якому, до речі, найактивніші респонденти регулярно заохочуються призами).

На відбувшійся церемонії нагородження публіці були представлені Фаворити рейтингу громадських уподобань — найкращі бренди товарів і послуг, столичні заклади і навіть найталановитіші, на думку респондентів, зірки шоу-бізнесу. Нагороди вручалися в категоріях продуктів харчування і напоїв, побутових товарів і домашньої техніки, у номінаціях автотоварів і будівельних матеріалів, Інтернет-сервісам і магазинам, закладам фінансових послуг, засобам масової інформації тощо.

Серед переможців рейтингу, удостоєних статусу Фаворит Року, звичайно ж, були й торгові марки безрецептурних лікарських засобів...

На фото: етно-співачка Illaria (Фаворит Успішних Людей у номінації «Співачка року – 2017») вітає представників компанії «Джонсон і Джонсон Україна» Наталію Дороженко, Оксану Борнак, Тетяну Осадчу і Дениса Голубчикова з перемогою торгових марок o.b., Нікоретте, Мотиліум та Імодіум.
На фото: етно-співачка Illaria (Фаворит Успішних Людей у номінації «Співачка року – 2017») вітає представників компанії «Джонсон і Джонсон Україна» Наталію Дороженко, Оксану Борнак, Тетяну Осадчу і Дениса Голубчикова з перемогою торгових марок o.b., Нікоретте, Мотиліум та Імодіум.
>580 категорій ринку товарів і послуг були представлені в дослідженні 2017 року;
>180 професіоналів різних галузей рекомендували найякісніший вибір;
>70 знаменитостей, відомих і публічних осіб країни визначили успішність брендів;
>39 тис. респондентів з усіх куточків України вказали свій найкращий вибір на FAVOR.com.ua!
 

Удостоїтися почесної нагороди можливо виключно за фактом отримання першого місця в рейтингу споживчих уподобань і експертних рекомендацій, який щорічно складається в декількох сотнях категоріях і публікується у відкритий доступ на FAVOR.com.ua. Рейтинги гравців ринку споживчих товарів і послуг щорічно складаються в декількох сотнях категорій на підставі опитування, в якому може взяти участь кожен небайдужий житель України. Протягом всього 2017 року, з січня по грудень, було опитано понад 39 тисяч респондентів і дві сотні експертів-професіоналів різних напрямів українського ринку товарів і послуг. Рейтинг складено за сприяння фахівців компанії InMind, а аудит результатів дослідження проводиться Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Як прокоментував керівник конкурсу Олексій Кузнєцов, «Фаворити Успіху — це в першу чергу споживчий рейтинг. Номінації в ньому влаштовані таким чином, щоб бути зрозумілими всім і кожному неспеціалісту — «найкращий препарат від нежитю», «найкращий засіб від кашлю» і т.д. Крім того — це відкритий рейтинг. Кожен може підтримати свої улюблені торгові марки, проголосувати за них, поділитися особистою думкою і досвідом. А в разі якщо особистого досвіду недостатньо і в момент вибору чого-небудь потрібно рекомендація обізнаних людей і спеціалістів — завжди є можливість звернутися за рекомендацією і поглянути на результати на favor.com.ua, побачити хто в рейтингу є №1, кого вибирають і щиро рекомендують більше ніж інших.»

Серед фармацевтичних брендів нагорода вручалася найкращим у таких категоріях:

протизастудні та антивірусні засоби
травна система та гепатологія
урологія / нефрологія
•  для покращення репродуктивної функції і лікування розладів ерекції — Еротон (Абсолютний Фаворит) і Трибестан (Фаворит Експертів)
дерматологія
вітаміни і мінерали
БАДи та нутрицевтичні засоби

Однією з цікавих особливостей конкурсу «Фаворити Успіху» є те, що рейтинг уподобань у ньому складається по кожній респондентських групі окремо (таким чином ми знаємо Фаворитів Споживачів, Фаворитів Експертів і Фаворитів Успішних Людей), а також по всіх групах журі в сукупності (що дозволяє визначити Абсолютного Фаворита). Таким чином конкурс відображає уподобання за думкою дуже різних респондентських груп. Проте найбільш пріоритетною для торгових марок, звичайно ж, є думка пересічних споживачів...

Довіра до продукту з боку лояльних клієнтів і споживачів — обов’язкова складова успіху, тому медаль «Фаворит Успіху», як символ довіри споживачів, особливо цінується виробниками ліків. На 15 церемонії нагородження Фаворитів медалі були вручені цілій плеяді фармпрепаратів, що стали №1 у рейтингу своїх категорій безрецептурних лікарських засобів. Медаль отримали продукти від компаній Софарма, Вітаміни, Вішфа, Мові Хелс, Фармак, Фітофарм, Джонсон і Джонсон, Нобель Ілач, Креома-фарм, Валартин фарма, Дельта Медикел та інші...

На фото: Олена Остапчук, начальник відділу оптових продажів компанії Vishpha з заслуженою нагородою ТМ Урохолум — Фаворита Споживачів у категорії «Препарат для лікування захворювань нірок та сечовівідніх шляхів»
На фото: Олена Остапчук, начальник відділу оптових продажів компанії Vishpha з заслуженою нагородою ТМ Урохолум — Фаворита Споживачів у категорії «Препарат для лікування захворювань нірок та сечовівідніх шляхів»

На церемонії нагородження представники переможців говорили про особливу увагу до споживачів, як про невід’ємну складову успіху: «Компанія« Джонсон і Джонсон Україна» вже 132 роки працює в світі та 10 років в Україні для того, щоб покращувати життя і допомагати зберігати здоров’я нашого споживача. Споживач у нас завжди в центрі, в фокусі. Все, що ми робимо, ми робимо для нього. Споживач є нашою головною цінністю», — відзначила Наталія Дороженко, старший менеджер з маркетингу компанії «Джонсон і Джонсон Україна».

Таку саму думку поділяє і бренд-менеджер фармацевтичної компанії Vishpha Мирослава Кулинич: «Споживач для нас головний. Наші препарати безрецептурного відпуску споживач може вибирати по рекомендації фармацевта в аптеці самостійно, тому він для нас головний».

Продакт-менеджери «Мові Хелс ГмбХ» демонструють медалі Фаворитів Експертів, препаратів Мовекс и Хелпекс
Продакт-менеджери «Мові Хелс ГмбХ» демонструють медалі Фаворитів Експертів, препаратів Мовекс и Хелпекс
Sorbex від «Валартин Фарма» — Абсолютний Фаворит у категорії «Препарат від харчового отруєння»
Sorbex від «Валартин Фарма» — Абсолютний Фаворит у категорії «Препарат від харчового отруєння»
Команда «Дельта Медікел» з медалями препарату від дисбактеріозу БіоГая і вітамінів для краси та здоров'я шкіри, нігтів і волосся Перфектил Оріджинал і Перфектил Плюс
Команда «Дельта Медікел» з медалями препарату від дисбактеріозу БіоГая і вітамінів для краси та здоров’я шкіри, нігтів і волосся Перфектил Оріджинал і Перфектил Плюс
Медаль «Фаворит Успіху» — свідоцтво багаторічного щорічного підтвердження лідерства трьох препаратів компанії «Софарма»: Карсил, Табекс і Темпалгин
Медаль «Фаворит Успіху» — свідоцтво багаторічного щорічного підтвердження лідерства трьох препаратів компанії «Софарма»: Карсил, Табекс і Темпалгин
ТОП-менеджери фармацевтичної компанії Vishpha Роланд Ґаґнідзе, Юлія Козел, Олена Остапчук і Мірослава Кулинич вдячні споживачам за визнання в якості найкращого вибору препаратів Урохолум, Пікосен, Люгс і Гедерин Плющ
ТОП-менеджери фармацевтичної компанії Vishpha Роланд Ґаґнідзе, Юлія Козел, Олена Остапчук і Мірослава Кулинич вдячні споживачам за визнання в якості найкращого вибору препаратів Урохолум, Пікосен, Люгс і Гедерин Плющ
Генеральний директор компанії «Креома-Фарм» Юрій Захарович Толчеєв з медаллю препарату Ентеросгель
Генеральний директор компанії «Креома-Фарм» Юрій Захарович Толчеєв з медаллю препарату Ентеросгель

Серед косметичних засобів, нагороду і визнання отримали засіб від випадання волосся «Плацент Формула», лінія засобів для догляду за волоссям Lanier, лікувальна косметика Bioderma. У розділі засобів особистої гігієни статус Абсолютного Фаворита отримала торгова марка o.b. за перемогу в категорії «Тампони». У ряді номінацій декоративної косметики медаль отримали торгова марка Mary Kay і професійна серія тіней і рум’ян ТМ Cinecitta.

А в номінації «Найкращий медичний портал» абсолютним переможцем став LIKAR.info. Слід зазначити, що портал LIKAR.info лідирує в рейтинговій таблиці категорії «Медичний портал» вже п’ятий рік поспіль, залишаючи позаду 13 онлайн-ресурсів подібної тематики.

На фото: своєрідний рекорд конкурсу. 9 медалей для 9 продуктів фармацевтичної компанії «Софарма» (і ПАТ «Вітаміни»), які стали №1 у рейтингу своїх номінацій: Карсил, Табекс, Темпалгін, Трибестан, Флеботон, шампунь «Хігія», Ундевіт, Панкреатин і Ергокальциферол. До речі, звання Фаворитів року зовсім не в новинку для продуктів компанії «Софарма» і «Вітаміни»! Бренди компанії стають офіційними Фаворитами і отримують медалі на щорічній церемонії вже 6 рік поспіль, підкреслюючи статус лідера народних уподобань і найкращого вибору в своїх категоріях...
На фото: своєрідний рекорд конкурсу. 9 медалей для 9 продуктів фармацевтичної компанії «Софарма» (і ПАТ «Вітаміни»), які стали №1 у рейтингу своїх номінацій: Карсил, Табекс, Темпалгін, Трибестан, Флеботон, шампунь «Хігія», Ундевіт, Панкреатин і Ергокальциферол. До речі, звання Фаворитів року зовсім не в новинку для продуктів компанії «Софарма» і «Вітаміни»! Бренди компанії стають офіційними Фаворитами і отримують медалі на щорічній церемонії вже 6 рік поспіль, підкреслюючи статус лідера народних уподобань і найкращого вибору в своїх категоріях...

З повним списком нагороджених переможців рейтингу можна ознайомитися на сайті організаторів премії, на сторінці http://www.favor.com.ua/news/ceremony2017/.


Прикріплений файлПрикріплений файл Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.