Анонс: Фаворити року – 2017 будуть нагороджені 29 травня
  

29 травня 2018 року в івент-холі FreeДом відбудеться XV урочиста церемонія нагородження переможців українського рейтингу народних уподобань «Фаворити Успіху – 2017»

>580 категорій ринку товарів і послуг були представлені в дослідженні 2024 року;
>180 професіоналів різних галузей рекомендували найякісніший вибір;
>70 знаменитостей, відомих і публічних осіб країни визначили успішність брендів;
>39 тис. респондентів з усіх куточків України вказали свій найкращий вибір на FAVOR.com.ua!
 

На 15-й церемонії нагородження будуть вручені нагороди понад 100 торговим маркам товарів і послуг, столичним закладам, ЗМІ, а також новим зіркам українського шоу-бізнесу. Медалі «Фаворит Успіху» щорічно вручаються найкращим брендам України, які стали №1 у рейтингу своєї сфери діяльності, були визнані найкращим вибором в результаті масштабних опитувань громадської думки.

Дослідження громадської думки тривало протягом усього минулого року, з січня по грудень, у 589 категоріях ринку народного споживання, і в його опитуваннях взяли участь понад 39 тисяч респондентів з усіх регіонів України (див. цифри і факти про дослідження).

Нагороди вручатимуться переможцям у категоріях продуктів харчування і напоїв, побутових товарів, косметики, безрецептурних лікарських засобів, кліматичної та кухонної техніки, брендам автотоварів і будівельних матеріалів, Інтернет-магазинам, торговельним і розважальним столичним закладам, засобам масової інформації та, звичайно, найяскравішим молодим зіркам української сцени.

Ведучим урочистого вечора стане популярний телеведучий — Павло Костіцин.

Шоу-програму заходу зроблять незабутньою співачки Ілария, Рулада, Ксанті та Вірджинія. (Все ще чекаємо за нагородою Melovina, але, судячи з усього, нажаль, йому не вдасться взяти участь у заході.)

Акредитація ЗМІ для висвітлення заходу і Фаворитів року — за електропоштою і тел. (044) 592-82-67, 592-82-68.

Медаль «Фаворит Успіху – 2017», оберт на чвертьМаркетинг-менеджер конкурсу «Фаворити Успіху» в Україні Людмила Пархоменко зазначила: «У дослідженні ринку споживчих уподобань конкурс намагається охопити буквально кожну категорію ринку, кожну нішу. Ми вважаємо, що, якщо є якийсь товар або послуга, та є асортимент конкурентних пропозицій — значить можна визначити й найкращу з них. Значить можна на підставі численних відгуків і рекомендацій, скласти простий і прозорий рейтинг, який в результаті дозволить визначити рекомендацію №1 — найкращий вибір для покупця.»

Всі дані дослідження народних уподобань оброблені спеціалістами маркетингової дослідницької компанії InMind і підтверджені аудитом Київського міжнародного інституту соціології (КМІС). Рейтинги гравців ринку було зафіксовано станом на кінець минулого року по всім 589 номінаціям і опубліковано у вільний доступ на FAVOR.com.ua.

«Рейтинги відкриті публіці, а переможці, №1 у своїх категоріях очевидні у кожній з 6 сотень номінації. Але на майбутній церемонії ми будемо гаряче аплодувати найкращим з найкращих, хто не тільки завоював серця і довіру українських споживачів, але й побажав поділитися своїм тріумфом»

Організатори з гордістю відзначають, що на відміну від ряду подібних заходів, рейтинги «Фаворитів Успіху» є повністю некомерційними і складаються по відношенню до всіх гравців ринку без винятку. Без будь-яких заявок на участь, незалежно від їх інтересу до участі в промо-заходах конкурсу або навіть до самої своєї присутності в даному рейтингу. Респонденти самостійно формують список учасників, рекомендуючи свої улюблені бренди, за які бажають проголосувати.

«Завдання конкурсу — дати максимально об’єктивну картину ринку споживчих товарів і послуг, а також ступеня довіри споживачів до гравців ринку, — прокоментував керівник конкурсу «Фаворити Успіху» Олексій Кузнєцов, — Це некомерційний рейтинг, тому результати публікуються у відкритий доступ, а переможці, №1 очевидні у кожній з шести сотень номінацій. Але на майбутній церемонії ми будемо віншувати і гаряче аплодувати тільки найкращим з найкращих — хто не тільки завоював серця і довіру українських споживачів, але й побажав розділити свій тріумф з громадськістю. Щоби таким чином подякувати лояльних споживачів за висловлене довіру та підкреслити винятковий статус торгової марки, якій люди віддають перевагу, вибирають і рекомендують в якості найкращого вибору.»

На церемонію нагородження запрошуються почесні гості: шановні галузеві спеціалісти, які сприяли визначенню найбільш якісних товарів та послуг, а також експерти з успіху — учасники зіркового Журі Успішних Людей.
Крім того, ми роздаємо 40 безкоштовних запрошувальних квитків найактивнішим учасникам народного голосування, які вказали свій вибір у 100 або більшій кількості номінацій у 2 кварталі 2018 року.
Слідкуйте за анонсами на Фейсбук-сторінці «Фаворитів Успіху».

В даний час триває голосування за найкращі торгові марки вже нинішнього, 2024 року. Кожен бажаючий може підтримати своїх персональних Фаворитів на FAVOR.com.ua. Найактивніші респонденти отримують безкоштовні запрошення на шоу нагородження, де зможуть зануритися в святкову атмосферу Успіху та своїми очима побачити тріумф Фаворитів України, що заслужили нагороду завдяки народному визнанню і безпосередньо ВАШОМУ вибору!

 Довідка
IdeaКонкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року щорічно вивчає суспільні переваги з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних і найрекомендованих торгових марок товарів і послуг, столичних закладів, а також найяскравіших діячів шоу-бізнесу. Рейтинг, який складається в ході дослідження — цілком некомерційний, він є публічним і прозорим на всіх етапах. У рейтингу беруть участь усі без винятку торгові марки, офіційно присутні на ринку, у відповідних своїм профілям категоріях.

Слайд-шоу Переможці конкурсу визначаються в результаті опитування трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих спеціалістів різного профілю, які представляються поіменно), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) та безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернет-голосуванні, на FAVOR.com.ua.

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» — щорічний статусний захід з яскравою шоу-програмою за участю видатних зірок української сцени, розіграшами призів, масою інтриг і сюрпризів. Церемонія нагородження транслюється на телебаченні та в Інтернеті.

Анонс XV церемонії нагородження Фаворитів року
Для акредитації ЗМІ: , тел. (044) 592-82-67, 592-82-68.

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(1)
Олег (*.85.239) з телефону
Добрий день, скажіть будь ласка , як додати до голосувань мою торгову марку «Шоу ммыльных пузырей»? З повагою, Олег Кушпіль.
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.