Битва брендів на FAVOR.com.ua – дні, які остаточно визначить Фаворитів – 2019!
  

Медаль «Фаворит Успеха – 2019»До завершення народного голосування, що визначить Фаворитів року – 2019, лишилося всього два місяці!

Ваша думка має остаточно прояснити і поставити крапку в суперечках про те, які торгові марки стали найкращими, найбільш бажаними і найрекомендованими українськими споживачами у поточному році!

Голосування тривало протягом усього 2019 року і визначило рейтинг народної довіри до брендів у понад 600 категоріях товарів, послуг, закладів, а також у ряді номінацій шоу-бізнесу.

Рейтинг 2019 року практично завершено, лишилося додати останні штрихи, які буде остаточно зафіксовано 31 грудня о 23:59:59. Ми склали список номінацій в яких до останньої хвилини буде зберігатися інтрига та невизначеність у тому, хто ж посяде 1-е місце і отримає звання Фаворит Споживачів – 2019. І таких номінацій виявилося напрочуд багато, більше сотні (за посиланням нижче):

Декілька прикладів «Битви брендів»:

Дивіться повний список номінацій в яких триває битва брендів, з понад 300 претендентів на звання Фаворита Успіху в своїй категорії. У цих категоріях без перебільшення вирішальним може бути буквально кожен голос!

Дайте свої рекомендації найкращого вибору на FAVOR.com.ua, дивіться, що вибирають українці!

XVII церемонія нагородження «Фаворитів року – 2019» відбудеться навесні наступного року. Підписуйтеся та слідкуйте за подальшими анонсами у соціальних мережах!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.