Промова генерального директора КМІС В.І. Паніотто на церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2005»
  
Володимир Ілліч Паніотто, директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС)
Володимир Ілліч Паніотто, директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС)

Промова генерального директора Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) В.І. Паніотто на церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2005»:

Київський міжнародний інститут соціології співпрацює з «Фаворитами» з самого початку — із моменту заснування конкурсу, тобто вже 3 роки.

Ми проводили аудит методики конкурсу в 2003 році і я хотів би відмітити відкритість організаторів до критики і налаштованість на досягнення найвищих стандартів. Організатори конкурсу врахували всі зауваження КМІСу і зараз, як на мене, конкурс відповідає кращим стандартам.

Ми перевіряли усі складові та етапи дослідження, на яких можливо втручання у процес оцінки й необ’єктивність:

  1. загальна методологія проекту,
  2. відбор експертів,
  3. коректність вводу даних (ми ввели всі дані знов і одержали такий самий результат),
  4. коректність розрахунків (агрегація показників проведена коректно, ми знайшли одну випадкову похибку, яку організатори дуже швидко виправили, кінцеві результати не містять випадкових чи систематичних помилок).

За результатами перевірки дій та розрахунків рейтингової агенції ми, як аудитори, дійшли висновку про їх коректність та відповідність визначеній методиці: конкурс проведено кваліфіковано і результати є об’єктивними.

За три роки співпраці з конкурсом ми спостерігали постійний професійний ріст, підвищення якості концепції та способу відбору номінантів. До проведення досліджень запрошена високопрофесійна рейтингова агенція InMind. Крім того, не можна не відзначити велику працездатність та наполегливість організаторів конкурсу. Думаю, що цей конкурс задає певні професійні стандарти і для інших конкурсів, що проводяться в Україні.

Володимир Паніотто, д.ф.н., професор,
Генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.