«Фаворити Успіху» logo Нові номінації конкурсу, що з’явилися у 2019 році
© FAVOR.com.ua
 
Нові номінації конкурсу, що з’явилися у 2019 році
  

Медаль Фаворит Успіху – 2018Народний рейтинг конкурсу «Фаворити Успіху» розвивається, охоплюючи практично всі основні напрямки товарів і послуг народного споживання. З’являються нові цікаві номінації, але й закриваються малоцікаві і непопулярні. В даний момент рейтинг охоплює 612 категорій товарів і послуг.

Запрошуємо проголосувати в нових номінаціях, представлених у голосуванні з початку 2018 року.
(Найактивніші респонденти, які вказують свої уподобання у великий кількості категорій, заохочуються гарантованими призами.)

Клікайте по посиланнях, щоб побачити список номінантів на звння Фаворита року і порекомендувати своїм голосом найкращий вибір:

Крім того, з каталогу були видалені кілька категорій, які з тих чи інших причин стали неактуальними або нецікавими для респондентів FAVOR.com.ua. Кілька номінацій закритих у нинішньому році, з посиланням на рейтинг складений за підсумками попереднього року:

Таким чином, станом на 25 вересня 2019 року в конкурсі були представлені для оцінки торгові марки товарів і послуг у 612 категоріях ринку. Клікайте по посиланням на нові номінації, підтримайте найдостойніших!

L'Kafa — акция Фаворитов УспехаНагадуємо, що найактивніші учасникі голосування отримують подарунки від організаторів. Все що-потрібно для отримання — проголосувати в сотні будь-яких номінацій кокурсу. (Або у двох сотнях, якщо ви вже отримували якісь призи протягом року.) Зараз, наприклад, в призовому фонді є подарункові сертифікати L’Kafa Group (L’Kafa, Чайхона Базар, Just Beer Bar, Silvio d’Italia і т.д.). Кількість подарунків обмежена, хто перший виконає умови, той і отримає.

ДумкиЗверніть, також, свою увагу на ТОП-40 непопулярних категорій, в яких голосує так мало народу, що вирішальним при визначенні переможця стає буквально кожен голос.

Кожен респондент може проголосувати за свої улюблені бренди, компанії, заклади та виконавців один раз на календарний квартал з чистого аркушу. При цьому діє суворе правило: одна людина — одна оцінка — одна думка. Повторна реєстрація одним учасником заборонена, всі повторні облікові записи блокуються. Об’єктивність рейтингів — понад усе!


Idea Є ідеї щодо нових цікавих номінацій, які мають з’явитися в конкурсі «Фаворити Успіху»?

Додайте нову номінацію!

Організатори конкурсу переконані, що якщо є ринкова ніша, в якій представлені відразу кілька конкурентних пропозицій, тобто покупцеві є що вибрати з асортименту брендів — значить можна об’єктивно визначити і найкращий вибір у цій ніші!

Запропонуйте нам нову цікаву номінацію (бажано відразу з максимально повним списком гравців ринку в даній категорії), і ми додамо її в каталог голосування. Опитування думки Інтернет-аудиторії щодо учасників нової категорії буде запущений на FAVOR.com.ua автоматично. Додатково до цього, організатори конкурсу самостійно зв’яжуться з експертами даного напрямку ринку, щоби провести їх анкетування, яке буде враховано в підсумковому комплексному рейтингу.

Читайте докладніше про умови участі в конкурсі «Фаворити Успіху» та про додавання нової номінації.

https://favor.com.ua/news/31849.html