ТОП-40 непопулярних номінацій конкурсу «Фаворити Успіху – 2019»
  

Голосування 2019

У більшості категорій ринку товарів і послуг, що представлені в конкурсі «Фаворити Успіху», споживачі голосують дуже активно з ентузіазмом вказуючи найкращий вибір, рекомендуючи свого персонального Фаворита.

Однак, є і досить «непопулярні» категорії, в яких по різним причинам репрезентативність не дуже висока і тому вирішальним у визначенні Фаворита Року стає буквально кожний голос.

Народне голосування розділене на 4 етапи (що тривають протягом 4 річних кварталів), і в кінці кожного етапу ми представляємо ТОП-40 найменш популярних категорій конкурсу. В яких ВАША думка стане вирішальною у визначенні найкращого вибору. 👈

У популярних номінаціях, таких як «Приправи та спеції», «Тренінгова компанія» або «Співак» і «Співачка» люди голосують дуже активно, із задоволенням підтримуючи своїх Фаворитів. Разом із тим, є багато непопулярних номінацій, які в силу різних причин, лишилися без належної уваги.

На посиланням нижче наводиться перелік найменш популярних номінацій конкурсу «Фаворити Успіху – 2024». У них має значення думка буквально кожної людини, і вирішальним є буквально КОЖНИЙ голос!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.