Обирай Фаворитів 2017!Вже визначилися зі своїм фаворитом на пост президента країни? Незалежно від відповіді, попрактикуватися у вказуванні найкращого вибору можна в голосуванні конкурсу «Фаворити Успіху»!

Перший етап народного голосування, що визначить Фаворитів Року, завершиться одночасно з першим туром державних виборів, 31 березня. Ваш голос вкаже найкращі торгові марки України, а також найяскравіших представників української сцени 2019 года!

Наприкінці кварталу оцінки учасників рейтингу буде назавжди зафіксовано. Але вже 1 квітня в усіх з’явиться можливість проголосувати знову з чистого аркушу в будь-який з понад 600 категорій ринку товарів і послуг України. Ще цілий тиждень, протягом якого є можливість підтримати в голосуванні своїх персональних Фаворитів на стартовому етапі народного голосування, поки стабільний рейтинг учасників ще не сформовано.

Приступити до визначення Фаворитів – 2019 ←

Кожен етап народного голосування конкурсу «Фаворити Успіху» дорівнює одному календарному кварталу. Таким чином кожен небайдужий користувача «уанету» має можливість підтримати своїм голосом найякісніші бренди і улюблених виконавців з чистого аркушу 4 рази на рік! У підсумковому річному рейтингу все оцінки підсумовуються.

Вкажіть свій вибір у цікавих вам номінаціях, в яких ви точно знаєте які саме з учасників є найкращими. Вибирайте найкраще, діліться своїми рекомендаціями з друзями!

Якщо в процесі голосування ви звернули увагу, що якийсь учасник категорії відсутній, якщо в списку немає відомої вам торгової марки, компанії або закладу — будь ласка, порекомендуйте його. Під списком учасників у кожній категорії є пункт «Додати учасника». Нові учасники додадуться до голосування у новому етапі, з 1 квітня.

ГолосуванняВибирайте найцікавіши для себе номінації, в яких ви напевно зможете вказати найбільш бажаних і улюблених учасників. Категорій безліч, наприклад квас, місцеве світле пиво, служба таксі, або лікарські засоби, такі як препарат від кашлю або від насморку, або фінансові послуги, такі як найкраща програма кредитування або депозитна програма року.

  Також у нас не особливо популярні номінації, в яких зазвичай голосує зовсім небагато людей, і через це в них буквально кожен голос стає вирішальним. В деяких проголосувало менше десятка людей, тому важлимим є кожен голос. Дивіться ТОП-40 найменш популярних номінацій конкурсу «Фаворити Успіху – 2019» і допоможіть нам визначити Фаворитів Року – 2019!.



Цей документ було скопійовано з FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/news/31061.html).
Всі права на матеріал зберігаються за його автором. При перепублікуванні посилання на джерело матеріалу є обов’язковим!
Дата документу: