Запрошуємо спеціалістів до експертного журі!
  

А чи знали ви, що методика конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» допускає можливість самовисування до експертного журі?

Безперечно, серед користувачів сайту знайдеться чимало досвідчених фахівців самих різних галузей і знавців товарів і послуг, чия професійна діяльність дозволяє оцінити якість продуктів та послуг не тільки з точки зору споживача, але і як експерта-професіонала.

Організатори конкурсу раді запросити до складу шановного журі незалежних експертів, котрі своїм професіоналізмом і добрим іменем гарантують якісну та незаангажовану оцінку конкурсантів. Подати заявку на участь у голосуванні у складі Експертного Журі можна за посиланням https://expert.favor.com.ua.

Конкурс «Фаворити Успіху» – єдиний публічний рейтинг споживацької довіри в Україні, який представляє всіх експертів індивідуально та поіменно! З поточним складом Експертного Журі різних напрямків ринку споживчих товарів і послуг можна ознайомитися у відповідному розділі: Експерти конкурсу 2024 року.

Тим часом, голосування спеціалістів триває!

За методикою конкурсу «Фаворити Успіху», голосування в номінації визнається репрезентативним, якщо в ній проголосувало не менше 5 осіб. Нижче показаний поточний загальний прогрес голосування експертного журі 2024 року, по кожній з 614 номінацій:

 

Якщо ви бажаєте посприяти конкурсу як спеціаліст — зв’яжіться з організаторами, а краще просто зареєструйтесь до експертного журі для участі у професійному опитуванні!


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.