Тисячний унікальний активний респондент конкурсу «Фаворити Успіху»
  

Сьогодні у «Фаворитів Успіху» чудовий день. Чудовий він завдяки реєстрації тисячного унікального респондента, який вказав свій найкращий вибір у сотні номінацій конкурсу.

Цифра 1000 на перший погляд здається незначною для проекту національного масштабу (в якому свою думку щорічно залишають щонайменше 35-40 тисяч чоловік з усіх регіонів України), але повірте, це насправді дуже круто. Приблизно ~ 95% респондентів обмежуються голосуванням за своїх персональних Фаворитів лише у від однієї до десятка номінацій, і ще приблизно ~ 3% тих, хто вказав свій найкращий вибір в декількох десятках категорій.

У сотні та в більшій кількості голосують буквально одиниці, і за це заохочуються спеціальними призами від організаторів конкурсу. Таких респондентів ми показуємо на спеціальній «Дошці пошани». І сьогодні ми з величезним задоволенням констатуємо появу тисячного активного респондента elektro!


Вибирайте своїх Фаворитів Року!Ви також можете підтримати найбільш якісні на ваш погляд торгові марки, в якості власної рекомендації найкращих брендів 2017 року. Підтримайте найбільш гідних і заслуговуючих звання «Фаворит Успіху»!

Ваш вибір і підтримка забезпечить номінантам хороший старт на початку II етапу голосування — II календарного кварталу, в період, коли голосів ще мало і стабільний рейтинг за півріччя ще не сформувався. Вибирайте, рекомендуйте, голосуйте і завжди беріть від життя тільки найкраще!

Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(0)

Поки що коментарів немає… Станьте першим хто залишить коментар на цю тему!

або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.