Вибери своїх Фаворитів і гарантовано отримай приз! (не розіграш а роздача призів!)
  
Акцію завершено Подивитися підсумки >>

Логотип конкурсуНезабаром завершиться початковий етап визначення «Фаворитів Успіху – 2015» — найкращих торгових марок України, а також найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу 2015 року.

Нагадаємо, що «Фаворити Успіху» в Україні визначаються за допомогою цілорічного онлайн-голосування, яке проходить в 4 етапи, тривалістю в один річний квартал кожний, і незабаром, менше ніж за 2 тижні, якраз закінчиться перший. Звичайно ж, потім, у другому кварталі з’явиться можливість проголосувати знову з чистого аркуша, проте основа рейтингу який будується на середньому балі отриманому у кожному з 4-ьох річних кварталів, закладається саме зараз. Відповідно, саме зараз підходящий час встигнути внести свою лепту у визнання заслуг і успіху Фаворитів України 2015 року!

Чашка Keep calm and take the best out of life!Для найактивніших учасників голосування, організатори конкурсу підготували спеціальний приз — випущена дуже лімітованим тиражем сувенірна чашка для кави або чаю з написом Keep calm and take THE BEST out of life! (англ. «Зберігай спокій і бери від життя НАЙКРАЩЕ!») — цей сувенір від конкурсу дістанеться тільки тим хто проголосує у не менш як 100 номінаціях, і чий обліковий запис користувача з’явиться на дошці пошани респондентів. Проголосувати в 100 категоріях — насправді досить непросте завдання, яке зажадає трохи часу і натхнення. ;-) Але ті, хто встиг проголосувати в більше сотні категорій раніше — теж вважаються, тому ми вже знаємо імена 40 активних респондентів, які гарантовано отримають приз.

Цей символічний сувенір — наслідування знаменитому британському плакату, випущеному на початку Другої світової війни, який закликав громадян до спокою в непростий для країни час. Keep calm and carry on! — гласив напис на плакаті – зберігайте спокій і займайтеся своєю справою! Зараз наша країна також переживає непростий час, коли звістки з східного фронту, з засідань уряду, валютного ринку, вриваються в наше життя не додаючи нам ні спокою ні нервових клітин.

Проте ми переконані, що спокій і бадьорий настрій необхідно зберігати в будь-якій ситуації, так само як і продовжувати за будь-яких обставин не дивлячись ні на що — брати від життя все тільки найкраще! Ми переконані, що основа благополуччя закладається не тільки на передовій. Свій внесок у благополуччя вносить кожен, хто незважаючи ні на що продовжує займатися своїми повсякденними справами, трудитися, прагнути, любити і здійснювати свої заповітні мрії. So keep calm and take the best out of life!


В даний момент в конкурсі представлені 542 номінації, кожна з яких відповідає певній категорії товарів або послуг українського ринку. Напевно ви зможете вказати свої персональні уподобання в найцікавіших для себе категоріях, зможете впевнено порекомендувати найкращих номінантів і таким чином вказати найкращий вибір!

До речі, паралельно ми готуємося до церемонії нагородження Фаворитів Успіху – 2014, на якій будуть оголошені назви найкращих торгових марок товарів та послуг, які стали нам відомими за результатами дослідження громадських вподобань минулого 2014 року, а також імена найяскравіших зірок української сцени, які посіли 1-е місце в рейтингу завдяки масштабній підтримці своїх шанувальників і просто небайдужих користувачів порталу FAVOR.com.ua. Церемонію буде незабаром анонсовано, тож стежте за нами на Фейсбуці, ВКонтакті та в Твітері.


Надіслати на E-mailНадіслати на E-mail   Версія для друкуВерсія для друку
Коментарі(17)
utilmind utilmind до Игорь Колесник
Возможно она уже вернулась, т.к. не была затребована вами на почте в течение двух месяцев. Мы сейчас разбираемся с возвратом. Если ваша чашка среди них, мы сообщим.
igore4i4ok igore4i4ok
Добрый день!
Заказанную чашку в апреле я так и не получил??? Подскажите пожалуйста когда будет рассылка ? Или надо три года и три дня ждать?:))))
Rostyslav76 Rostyslav76
Подскажите, пожалуйста, где искать форму для заполнения адреса для отправки чашки.
Alexik Alexik
Щойно в поштовому відділку отримав приз – чашку! Гарна чашка! Дуже задоволений! Щиро дякую всім, всім!!!
Irina_Sholokova Irina_Sholokova
т.е. если я выбрала доставку новой почтой это по тарифам новой почты..... а можно переиграть ?
utilmind utilmind до Irina_Sholokova
Доставка бесплатная, если указать адрес для доставки Укрпочтой. (Собственно свой фактический почтовый адрес.)
При доставке другими почтовыми службами, при указании отделений других почтовых служб — по их тарифам, которых мы не знаем.
Irina_Sholokova Irina_Sholokova
а сколько будет стоить доставка этой чашки ? :)))
utilmind utilmind до Hикa_M +1
Эта форма появляется только после завершения акции.
Hикa_M Hикa_M
А как вы отправите? Не нашла, куда вводить свой почтовый адрес.
id136960-Eвгeния Cмopoдинa Eвгeния Cмopoдинa з планшету
Готово,все сделала очень даже интересно.
id136959-Олександр Куртиш Олександр Куртиш
Готово.Удачи всем.
utilmind utilmind до Undefined_Sunny +1
Сегодня исправим надпись. Сайт создавался под розыгрыши. Но в данном случае это действительно раздача приза всем кто выполнил условия.
UPD. кстати, уже исправили.
Undefined_Sunny Undefined_Sunny +2
Я чего-то не поняла: везде вы пишете, что это «не розыгрыш а раздача призов», а я вот только что проголосовала за 100-ую номинацию и у меня появилось сообщение: «Ура, вы проголосовали за 100 номинаций и участвуете в РОЗЫГРЫШЕ еженедельного приза.» Так что – выходит, все-таки эта чашка не гарантированный приз, а снова таки какой-то розыгрыш и не шанс, что она достанется? Кто-то может пояснить механику?
barinova barinova
тоже проголосовала, теперь будем ждать на результат!
або
Ви можете увійти за допомогою:
Увійти з Facebook Увійти з Google Увійти з ВКонтакті
  

Achtung! Будь ласка, будьте ввічливі! Незважаючи на те, що модератори цього порталу вкрай демократичні, будь-які неетичні або грубі висловлювання, що ображають інших користувачів, можуть бути видалені. Також видалятиметься спам і публічні коментарі з приватними номерами телефонів.