Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2018 року у категорії «Продукти харчування»(21)
Переглянути профайл «Олена Володимирівна Єделькіна»
Директор журналу «Брутто»
Журнал «Брутто»
Дала оцінку в 89 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Дав оцінку в 62 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Проголосувала в 85 номінаціях.
Переглянути профайл «Ольга Василівна Дудчак»
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Оцінила конкурсантів у 94 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Іванович Кривенок»
Лікар вищої категорії за фахом загальна практика, сімейна медицина
Оцінив конкурсантів у 24 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Кругових»
Директор кафе-бару «Домашні страви» (м. Київ)
Оцінила конкурсантів у 47 номінаціях.
Переглянути профайл «Едуард Насиров»
Незалежний кулінарний блогер, експерт у «Сніданок на 1+1», автор проекту Happyfood
Проголосував в 100 номінаціях.
Переглянути профайл «Жанна Решетицька»
Фуд блогер, автор кулінарного блога Працючої мами https://www.youtube.com/user/zhannaresh/featured
Дала оцінку в 22 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Жаботинська» Шеф-кухар мережі ресторанів «23 ресторани»
Проголосувала в 102 номінаціях.
У 3 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Олена Борисівна Любенок» Завідувач лабораторії кафедри технології харчування університету «Україна»
Проголосувала в 67 номінаціях.
У 5 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Марина Маєвська» Ресторанний критик, шеф-редактор Комунікативної медіа-групи Drinks+
Проголосувала в 17 номінаціях.
У 2 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Владислав Сластін» Експерт вищої категорії в галузі харчової безпеки і нутріциології, спеціаліст по спортивному харчуванню, експерт по розробці стратегій зміцнення суспільного здоров′я, і просуванню програм здорового способу життя і профілактики різних захворювань
Проголосував в 31 номінації.
Переглянути профайл «Марія Снігур» Керівник відділу розвитку кавової компанії Kasada Coffee
Проголосувала в 10 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Віктор Тимчишин» Шеф-кухар ресторану Guramma Italiana
Дав оцінку в 8 номінаціях.
Переглянути профайл «Оксана Леонідівна Тонха» Доктор сільськогосподарських наук, доцент, Агробіологічний факультет НУБІП України
Дала оцінку в 21 номінації.
Переглянути профайл «Вікторія Олексіївна Шаповалова» Доктор фармацевтичних наук, професор, академік МАНЕБ, дійсний член Нью-Йоркської АН, завідуюча кафедрою медичного та фармацевтичного права, загальнои и клиничнои фармации ХМАПО
Проголосувала в 71 номінації.
У 1 з них утрималася від оцінки.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2018 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.