Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2017 року у категорії «Продукти харчування»(24)
Переглянути профайл «Олена Володимирівна Єделькіна»
Директор журналу «Брутто»
Журнал «Брутто»
Оцінила конкурсантів у 85 номінаціях.
Переглянути профайл «Вардкес Арзуманян»
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон», Mons Pius, Шампанерія Х&Х, Libraria
Проголосував в 18 номінаціях.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Дала оцінку в 4 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Проголосував в 50 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Дала оцінку в 86 номінаціях.
Переглянути профайл «Ольга Василівна Дудчак»
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Проголосувала в 44 номінаціях.
Переглянути профайл «Валерій Крамаренко»
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років
Оцінив конкурсантів у 27 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Іванович Кривенок»
Лікар вищої категорії за фахом загальна практика, сімейна медицина
Проголосував в 50 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Кругових»
Директор кафе-бару «Домашні страви» (м. Київ)
Оцінила конкурсантів у 68 номінаціях.
Переглянути профайл «Едуард Насиров»
Незалежний кулінарний блогер, експерт у «Сніданок на 1+1», автор проекту Happyfood
Оцінив конкурсантів у 127 номінаціях.
Переглянути профайл «Анастасія Абраменкова» Головний редактор журналу FOOD UA
Оцінила конкурсантів у 47 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Борисівна Любенок» Завідувач лабораторії кафедри технології харчування університету «Україна»
Проголосувала в 20 номінаціях.
У 3 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Анна Міщенко» Кулінарний блогер, засновниця кулінарного порталу Wafli.net
Проголосувала в 49 номінаціях.
У 7 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Марина Маєвська» Ресторанний критик, шеф-редактор Комунікативної медіа-групи Drinks+
Проголосувала в 72 номінаціях.
У 4 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Олеся Савченко» Головний редактор Smak.ua
Меню ТВ
Дала оцінку в 30 номінаціях.
Переглянути профайл «Владислав Сластін» Експерт вищої категорії в галузі харчової безпеки і нутріциології, спеціаліст по спортивному харчуванню, експерт по розробці стратегій зміцнення суспільного здоров′я, і просуванню програм здорового способу життя і профілактики різних захворювань
Дав оцінку в 10 номінаціях.
Переглянути профайл «Оксана Леонідівна Тонха» Доктор сільськогосподарських наук, доцент, Агробіологічний факультет НУБІП України
Проголосувала в 74 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2017 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.