Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2016 року у категорії «Продукти харчування»(25)
Переглянути профайл «Олена Бондаренко»
Шеф-редактор журналу «Смачна подорож»
Оцінила конкурсантів у 43 номінаціях.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Проголосувала в 130 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Дав оцінку в 46 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДЧ Національного университету харчових технологій
Проголосувала в 60 номінаціях.
Переглянути профайл «Ольга Василівна Дудчак»
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Проголосувала в 57 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Валерій Крамаренко»
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років
Проголосував в 74 номінаціях.
У 4 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Володимир Іванович Кривенок»
Лікар вищої категорії за фахом загальна практика, сімейна медицина
Оцінив конкурсантів у 68 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Кругових»
Директор кафе-бару «Домашні страви» (м. Київ)
Проголосувала в 143 номінаціях.
Переглянути профайл «Дмитро Попов»
Шеф-повар (диплом школи Мішлєн) кафе-клубу Дому Бабеля (м. Одеса), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1
Оцінив конкурсантів у 53 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Тетерук»
Директор з розвитку компанії Naffi Bears (виробництво та реалізація дизайнерських м´яких іграшок)
Дав оцінку в 39 номінаціях.
Переглянути профайл «Марина Гриценко» Журналістка порталу Gloss.ua
Сіті-гайд Gloss.ua
Оцінила конкурсантів у 46 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Борисівна Любенок» Завідувач лабораторії кафедри технології харчування університету «Україна»
Проголосувала в 53 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Едуард Насиров» Незалежний кулінарний блогер, експерт у «Сніданок на 1+1», автор проекту Happyfood
Проголосував в 89 номінаціях.
У 1 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Віра Оболкіна» Кондитерські вироби. Інститут післядипломної освіти,
(курс по підготовці експертів харчових продуктів та напоїв)
Оцінила конкурсантів у 11 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Перевозник» Автор проекту, журнал «Смачна подорож»
Проголосувала в 74 номінаціях.
У 13 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Владислав Сластін» Експерт вищої категорії в галузі харчової безпеки і нутріциології, спеціаліст по спортивному харчуванню, експерт по розробці стратегій зміцнення суспільного здоров′я, і просуванню програм здорового способу життя і профілактики різних захворювань
Проголосував в 10 номінаціях.
У 2 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Оксана Леонідівна Тонха» Кандидат сільськогосподарських наук, доцент, Агробіологічний факультет НУБІП України
Оцінила конкурсантів у 52 номінаціях.
Переглянути профайл «Вікторія Олексіївна Шаповалова» Доктор фармацевтичних наук, професор, академік МАНЕБ, дійсний член Нью-Йоркської АН, завідуюча кафедрою медичного та фармацевтичного права, загальнои и клиничнои фармации ХМАПО
Проголосувала в 26 номінаціях.