Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2014 року у категорії «Напої»(29)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер компанії ТОВ «Винфорт». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв.
Дав оцінку в 21 номінації.
Переглянути профайл «Вардкес Арзуманян»
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон», Mons Pius, Шампанерія Х&Х
Проголосував в 17 номінаціях.
У 5 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Іван Бачурін»
Шеф-сомельє ресторану WHISKY CORNER
Дав оцінку в 12 номінаціях.
Переглянути профайл «Світлана Берзіна»
Президент Всеукраїнської організації «Жива планета»
Проголосувала в 66 номінаціях.
У 4 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Оцінила конкурсантів у 95 номінаціях.
Переглянути профайл «Таміла Герасименко»
Таміла Герасименко
Редактор журналу «Галерея напитков и деликатесов»
Дрінкс Гелері
Оцінила конкурсантів у 34 номінаціях.
Переглянути профайл «Надія Дронова»
Головний редактор порталу smachno.ua
Смачно
Оцінила конкурсантів у 18 номінаціях.
Переглянути профайл «Олександр Вікторович Іджон»
Автор блогу про пиво Beerbottle.ru
Оцінив конкурсантів у 7 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
Проголосувала в 69 номінаціях.
У 3 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Проголосував в 14 номінаціях.
У 2 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Ігор Помазан»
Бармен, учасник конкурсу барменів Flair Club
Оцінив конкурсантів у 18 номінаціях.
Переглянути профайл «Дмитро Попов»
Шеф-повар (диплом школи Мішлєн) кафе-клубу Дому Бабеля (м. Одеса), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1
Дав оцінку в 11 номінаціях.
Переглянути профайл «Наталія Олександрівна Самойленко»
Дієтолог-єндокринолог, головний лікар медичної клініки «Столиця»
Дала оцінку в 15 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Хоров»
«Planet Z» – Мобільний шоу-бар.
Послуги виїздного коктейльного обслуговування з 1998 г.
Сервіс, який пропонує Мобільний шоу-бар «Planet Z» – це досвідчені міксологи, flair-бармени, barista, а також чудові напої и коктейлі з усього світу.
Оцінив конкурсантів у 1 номінації.
Переглянути профайл «Володимир Шамаєв»
Спеціаліст з професійної технології кави еспресо, автор блогу про каву coffeezoom.com.ua
Проголосував в 7 номінаціях.
У 1 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Володимир Шевяков»
Керуючий «Портер Пабу»
Проголосував в 36 номінаціях.
Переглянути профайл «Вадим Бортник» Засновник мережі сендвіч-барів Fresh-line
Проголосував в 16 номінаціях.
Переглянути профайл «Олександр Данелюк» Заступник керівника проекту «Академіїя продуктів і технологій»
Оцінив конкурсантів у 23 номінаціях.
Переглянути профайл «Марина Іваненко» Ресторанний критик, головний редактор Flavor.ua
Проголосувала в 11 номінаціях.
Переглянути профайл «Едуард Насиров» Незалежний кулінарний блогер, автор проекту Happyfood
Проголосував в 119 номінаціях.
У 8 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Артур Протченко» Засновник Кулінарної студиї GastroLoft і «Академії Успішних Поварів»
Проголосував в 43 номінаціях.
У 3 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Євген Чернуха» Засновник авторської кулінарної школи Євгенія Чернухи
Проголосував в 17 номінаціях.
У 1 з них утримався від оцінки.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2014 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.