Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2013 року у категорії «Напої»(22)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер компанії ТОВ «Винфорт». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв.
Оцінив конкурсантів у 20 номінаціях.
Переглянути профайл «Вардкес Арзуманян»
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон», Mons Pius, Шампанерія Х&Х
Проголосував в 8 номінаціях.
Переглянути профайл «Іван Бачурін»
Шеф-сомельє ресторану WHISKY CORNER
Оцінив конкурсантів у 14 номінаціях.
Переглянути профайл «Оксана Безцінна»
Керівник кулінарного порталу Chef.com.ua
Шеф-повар
Оцінила конкурсантів у 25 номінаціях.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Оцінила конкурсантів у 104 номінаціях.
Переглянути профайл «Таміла Герасименко»
Таміла Герасименко
Редактор журналу «Галерея напитков и деликатесов»
Дрінкс Гелері
Проголосувала в 9 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Дав оцінку в 43 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
Проголосувала в 86 номінаціях.
У 13 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Анастасія Морозова»
Технолог харчового виробництва
Оцінила конкурсантів у 24 номінаціях.
Переглянути профайл «Дмитро Попов»
Шеф-повар (диплом школи Мішлєн) кафе-клубу Дому Бабеля (м. Одеса), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1
Проголосував в 79 номінаціях.
У 5 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Наталія Олександрівна Самойленко»
Дієтолог-єндокринолог, головний лікар медичної клініки «Столиця»
Дала оцінку в 20 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Хоров»
«Planet Z» – Мобільний шоу-бар.
Послуги виїздного коктейльного обслуговування з 1998 г.
Сервіс, який пропонує Мобільний шоу-бар «Planet Z» – це досвідчені міксологи, flair-бармени, barista, а також чудові напої и коктейлі з усього світу.
Проголосував в 22 номінаціях.
У 2 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Володимир Шевяков»
Управитель «Портер Пабу»
Оцінив конкурсантів у 5 номінаціях.
Переглянути профайл «Олексій Дмитрієв» Керуючий, шеф-сомельє ресторану «Бернардацци», автор влога про вино dmitriev.kiev.ua
Оцінив конкурсантів у 6 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2013 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.