Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2012 року у категорії «Напої»(25)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер компанії ТОВ «Винфорт». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв.
Дав оцінку в 88 номінаціях.
Переглянути профайл «Вардкес Арзуманян»
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон» та Mons Pius
Проголосував в 32 номінаціях.
У 3 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Оксана Безцінна»
Керівник кулінарного порталу Chef.com.ua
Шеф-повар
Проголосувала в 64 номінаціях.
У 7 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Ірина Брусєнцова»
Інженер-технолог громадського харчування
Оцінила конкурсантів у 6 номінаціях.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Кафе-бар «Флет»
Дала оцінку в 87 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, кандидат технічних наук
Дав оцінку в 36 номінаціях.
Переглянути профайл «Надія Дронова»
Головний редактор порталу smachno.ua
Смачно
Проголосувала в 17 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
Проголосувала в 84 номінаціях.
У 7 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Сергій Козинець»
Бармен
Проголосував в 3 номінаціях.
Переглянути профайл «Ольга Кочмарская (Мазюк)»
Чайний майстер салону-магазину «Сокровища поднебесной»
Проголосувала в 4 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Юрій Лєвін»
Бренд-шеф кондитер «Нестле Профешнл Україна»
Дав оцінку в 78 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Оцінив конкурсантів у 6 номінаціях.
Переглянути профайл «Таісія Ладиженська»
PR-менеджер журналу «МагазинЪ»
Платформа Паблисити
Дала оцінку в 4 номінаціях.
Переглянути профайл «Олександра Лапкаускене»
Олександра Лапкаускене
Керівник відділу розповсюдження та просування міжнародного спеціалізованого рекламно-інформаційного журналу «Галерея напитков и деликатесов»
Дрінкс Гелері
Дала оцінку в 27 номінаціях.
Переглянути профайл «Дмитро Попов»
Повар (диплом школи Мішлєн), фіналіст проекту «Пекельна кухня» на 1+1
Проголосував в 21 номінації.
У 2 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Наталія Олександрівна Самойленко»
Дієтолог-єндокринолог, головний лікар медичної клініки «Столиця»
Проголосувала в 20 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Ірина Франк»
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити»
Эксперт Вкуса
Дала оцінку в 21 номінації.
Переглянути профайл «Володимир Шамаєв»
Спеціаліст з професійної технології кави еспресо, автор блогу про каву coffeezoom.com.ua
Проголосував в 8 номінаціях.
У 2 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Володимир Шевяков»
Управитель «Портер Пабу»
Проголосував в 23 номінаціях.
Переглянути профайл «Світлана Наумова» Керівник проекту «Едим со вкусом»
Едим со вкусом
Проголосувала в 84 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2012 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.