Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2011 року у категорії «Напої»(30)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер компанії «Ліга 2010». Спеціаліст з продажу продуктів харчування та напоїв.
Проголосував в 87 номінаціях.
У 1 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Ірина Брусєнцова»
Інженер-технолог громадського харчування
Проголосувала в 28 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Проголосувала в 92 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Таміла Герасименко»
Таміла Герасименко
Редактор журналу «Галерея напитков и деликатесов»
Дрінкс Гелері
Дала оцінку в 4 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Миколайович Гунько»
Викладач Національного аграрного університету,
к.т.н., доцент
Проголосував в 36 номінаціях.
Переглянути профайл «Олександр Вікторович Іджон»
Автор блогу про пиво Beerbottle.ru
Проголосував в 7 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціаліст з технологій та організації кондитерського виробництва
Проголосувала в 84 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Олександра Кириленко»
Лікар-дієтолог клініки «Віріа», медцентру «Достомед»
Науково-технічний центр «Віріа»
Проголосувала в 11 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Сергій Козинець»
Бармен
Проголосував в 37 номінаціях.
Переглянути профайл «Катерина Конєва»
Катерина Конєва
Директор, головний редактор видавничої компанії «Дрінкс Гелері»
Дрінкс Гелері
Проголосувала в 96 номінаціях.
У 2 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Юрій Лєвін»
Кондитер, фуд-стиліст
Проголосував в 80 номінаціях.
У 6 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Проголосував в 99 номінаціях.
У 26 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Ольга Мазюк»
Чайний майстер салону-магазину «Сокровища поднебесной»
Проголосувала в 4 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Наталія Маньковська»
Бізнес-консультант з організації роздрібної торгівлі побутовими товарами та продуктами харчування
Проголосувала в 16 номінаціях.
Переглянути профайл «Наталія Олександрівна Самойленко»
Лікар дієтолог-ендокринолог Київського міського центру здоров’я
Дала оцінку в 9 номінаціях.
Переглянути профайл «Ірина Франк»
Редактор рубрик журналів «Эксперт вкуса» та «Кулинарные идеи», ВД «Платформа Паблисити»
Дала оцінку в 156 номінаціях.
Переглянути профайл «Світлана Фус»
Лікар-дієтолог клініки «Віріа»
Науково-технічний центр «Віріа»
Проголосувала в 68 номінаціях.
У 31 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Олексiй Чусов»
Сомельє, бармен, сервіс-менеджер ресторану
Проголосував в 20 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Шамаєв»
Спеціаліст з професійної технології кави еспресо, автор блогу про каву coffeezoom.com.ua
Проголосував в 5 номінаціях.
У 1 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Володимир Шевяков»
Бармен
Проголосував в 24 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталий Мельник» Шеф-кухар
Оцінив конкурсантів у 3 номінаціях.
Переглянути профайл «Денис Пряхін» Бармен
Modabar
Проголосував в 3 номінаціях.
Переглянути профайл «Сергій Юденков» Шеф-кухар
Оцінив конкурсантів у 7 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2011 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.