Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2010 року у категорії «Продукти харчування»(23)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер з продажу продовольчих товарів
Оцінив конкурсантів у 84 номінаціях.
Переглянути профайл «Вардкес Арзуманян»
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон», Mons Pius
Проголосував в 127 номінаціях.
У 52 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Світлана Берзіна»
Президент Всеукраїнської організації «Жива планета»
Проголосувала в 145 номінаціях.
У 6 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Ірина Брусєнцова»
Інженер-технолог громадського харчування
Оцінила конкурсантів у 18 номінаціях.
Переглянути профайл «Ерве Бурдон»
Ерве Бурдон
Випускник школи кулінарів в Парижі, власник HoReCa consulting, автор ряду статей у провідних кулінарних виданнях
Проголосував в 59 номінаціях.
У 14 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Дала оцінку в 143 номінаціях.
Переглянути профайл «Катерина Данилевська»
Редактор кулінарного порталу Food.ua
food.ua
Оцінила конкурсантів у 92 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДІХТ НДЧ Національного университету харчових технологій
Оцінила конкурсантів у 71 номінації.
Переглянути профайл «Надія Дронова»
Головний редактор порталу smachno.ua
Смачно
Проголосувала в 80 номінаціях.
У 22 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Ольга Василівна Дудчак»
Викладач кулінарії в телешоу «Від пацанки до панянки», шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Оцінила конкурсантів у 92 номінаціях.
Переглянути профайл «Олена Володимирівна Єделькіна»
Директор журналу «Брутто»
Журнал «Брутто»
Проголосувала в 11 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
Проголосувала в 84 номінаціях.
У 8 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Валерій Крамаренко»
Адміністратор продуктового магазину з досвідом роботи понад 10 років
Оцінив конкурсантів у 5 номінаціях.
Переглянути профайл «Юрій Лєвін»
Кондитер, фуд-стиліст
Проголосував в 84 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Проголосував в 97 номінаціях.
У 29 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Наталія Маньковська»
Бізнес-консультант з організації роздрібної торгівлі побутовими товарами та продуктами харчування
Проголосувала в 131 номінації.
У 7 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Дмитро Ревенко»
Дмитро Ревенко
Редактор сайту cookbook.itop.net
Поваренная книга
Проголосував в 66 номінаціях.
У 18 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Єлена Тарасова»
Головний редактор журналу «Рестораторъ»
Ресторатор-Україна
Проголосувала в 17 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Ігор Брагін» Президент Київської асоціації шеф-поварів
Дав оцінку в 12 номінаціях.
Переглянути профайл «Світлана Литвин»
Світлана Литвин
Головний редактор журналу «Худеем легко»
Diva
Дала оцінку в 4 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2010 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.