Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2010 року у категорії «Напої»(25)
Переглянути профайл «Віталій Анастасьєв»
Менеджер з продажу продовольчих товарів
Дав оцінку в 84 номінаціях.
Переглянути профайл «Вардкес Арзуманян»
Власник ресторанів «Кентавр», «Тарон», Mons Pius
Проголосував в 127 номінаціях.
У 52 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Світлана Берзіна»
Президент Всеукраїнської організації «Жива планета»
Проголосувала в 145 номінаціях.
У 6 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Ірина Брусєнцова»
Інженер-технолог громадського харчування
Проголосувала в 18 номінаціях.
Переглянути профайл «Катерина Данилевська»
Редактор кулінарного порталу Food.ua
food.ua
Оцінила конкурсантів у 92 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Карачинцева»
Галина Карачинцева
Спеціалістка з технологій та організації кондитерського виробництва
Проголосувала в 84 номінаціях.
У 8 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Сергій Козинець»
Бармен
Оцінив конкурсантів у 33 номінаціях.
Переглянути профайл «Юрій Лєвін»
Кондитер, фуд-стиліст
Дав оцінку в 84 номінаціях.
Переглянути профайл «Віталій Лінник»
Шеф-кухар
Проголосував в 97 номінаціях.
У 29 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Наталія Маньковська»
Бізнес-консультант з організації роздрібної торгівлі побутовими товарами та продуктами харчування
Проголосувала в 131 номінації.
У 7 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Наталія Олександрівна Самойленко»
Лікар дієтолог-ендокринолог Київського міського центру здоров’я
Проголосувала в 10 номінаціях.
Переглянути профайл «Єлена Тарасова»
Головний редактор журналу «Рестораторъ»
Ресторатор-Україна
Проголосувала в 17 номінаціях.
У 1 з них утрималася від оцінки.
Переглянути профайл «Валерія Труфакина»
Винний автор
Проголосувала в 1 номінації.
Переглянути профайл «Олексiй Чусов»
Сомельє, бармен, сервіс-менеджер ресторану
Оцінив конкурсантів у 13 номінаціях.
Переглянути профайл «Володимир Шамаєв»
Спеціаліст з професійної технології кави еспресо, автор блогу про каву coffeezoom.com.ua
Проголосував в 9 номінаціях.
У 5 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Володимир Шевяков»
Бармен
Проголосував в 22 номінаціях.
У 1 з них утримався від оцінки.
Переглянути профайл «Тетяна Федорівна Шекета»
Власник мережі кав’ярень
Проголосувала в 3 номінаціях.
Переглянути профайл «Ігор Брагін» Президент Київської асоціації шеф-поварів
Проголосував в 12 номінаціях.
Переглянути профайл «Світлана Литвин»
Світлана Литвин
Головний редактор журналу «Худеем легко»
Diva
Дала оцінку в 4 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2010 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.