Комісія Експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісну і неангажовану оцінку конкурсантів. Згідно з оригінальною методикою досліджень, спеціалісти які представляють учасників рейтингу, не можуть обирати власні торгові марки і не дають оцінку в категоріях, в яких представлені марки їх компанії.

Спеціалісти 2008 року у категорії «Продукти харчування»(18)
Переглянути профайл «Тамара Герасименко»
Директор кафе-бару «Флет» (м. Київ)
Дала оцінку в 87 номінаціях.
Переглянути профайл «Галина Дмитровська»
Провідний науковий співробітник НДІХТ НДЧ Національного университету харчових технологій
Проголосувала в 13 номінаціях.
Переглянути профайл «Ольга Василівна Дудчак»
Шеф-кухар з міжнародним досвідом роботи
Проголосувала в 32 номінаціях.
Переглянути профайл «Лідія Олексіївна Карпенко»
Президент Спілки молочних підприємств України
Проголосувала в 13 номінаціях.
Переглянути профайл «Юрій Лєвін»
Кондитер, фуд-стиліст
Проголосував в 20 номінаціях.
Переглянути профайл «Наталія Миколаївна Міхньова»
Кандидат медичних наук, дієтолог, гастроенторолог медичного центру при Українському НДІ харчування
Дала оцінку в 51 номінації.
Переглянути профайл «Ірина Франк»
Редактор рубрик «Ресторан», «Тенденции», «Мастер-класс», «Банкет», «Украшаем», «Продукт», «Актуальная кухня», «Детская кухня», «Готовим вместе»
Оцінила конкурсантів у 15 номінаціях.
Переглянути профайл «Констянтин Хоруженко»
Керівник Тrek-metro
Оцінив конкурсантів у 15 номінаціях.
Переглянути профайл «Євгеній Валерійович Зінченко»
Євгеній Валерійович Зінченко
Шеф-повар
Дав оцінку в 3 номінаціях.
Переглянути профайл «Віра Оболкіна» Кондитерські вироби. Інститут післядипломної освіти,
(курс по підготовці експертів харчових продуктів та напоїв)
Оцінила конкурсантів у 5 номінаціях.

Примітка Інформація представлена на цій сторінці була актуальною під час проведення дослідження конкурсу в 2008 році, і в даний час є архівною. Потрібно враховувати, що час не стоїть на місці: люди роблять кар’єру, змінюють місце роботи або навіть професію та рід діяльності, і відповідно, представлені про учасників журі дані могли згодом змінитися.