Зустрічаємо «Фаворитів Успіху» на 13-й церемонії нагородження!
  
XIII церемонія нагородження «Фаворитів Успіху»
— найулюбленіших брендів і зірок України!
19 травня в концерт-холі FreeДом (Київ) відбудеться довгоочікувана тринадцята церемонія нагородження «Фаворитів Успіху» — лідерів споживчих уподобань і рекомендацій експертів!
Постер XIII церемонії нагородження «Фаворитів Успіху – 2015» (горизонтальний)

На цьому святковому шоу будуть вручені золоті медалі переможцям конкурсу — найкращим у своїх сферах діяльності торговим маркам товарів і послуг, а також найяскравішим зіркам української сцени, які стали №1 у своїй сфері деяельності за результатами загальнонаціонального дослідження експертних і споживчих уподобань.

Зокрема, в ході онлайн-голосування, яке тривало протягом усього 2015 року на FAVOR.com.ua, було опитано понад 35 тисяч респондентів, які висловили свою довіру до номінантів у понад 500 категоріях! Кращі з кращих будуть представлені публіці на щорічному урочистому шоу «Фаворитів Успіху» при врученні нагород!

Зустрічаємо найкращі торгові марки України, які гордо демонструють знак «Фаворит Успіху» — символ виняткової довіри споживачів і надійної рекомендації професіоналів!

 У програмі заходу

  • InMind и КМИСПривітання переможців та всіх причетних до їх визначення від організаторів та партнерів конкурсу з дослідження споживчих уподобань, представників маркетингової дослідницької компанії InMind і Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).
  • Урочисте вручення нагород переможцям, «Фаворитам Успіху – 2015»
    Серед переможців, що отримуватимуть нагороди будуть представники таких галузей ринку як Продукти харчування і напої, Будівництво, Косметика, Безрецептурні лікарські засоби, Заклади столиці, Ювелірні вироби, Фінансові, страхові та консалтингові послуги, ЗМІ, і звичайно ж переможці блоку номінацій «Шоу-бизнес»!
  • Слайд-шоуШоу-програма з виступами молодих зірок української сцени, які стали переможцями відкритого на FAVOR.com.ua рейтингу завдяки гарячій підтримці своїх шанувальників.
    У програмі заходу — шоу від Фаворитів українського шоу-бізнесу! Серед учасників шоу:
     
    • Анастасія Петрик, Яна Гурульова, Анна-Марія, A.R.M.I.A, RIZUPS, Люм’єр
      ... і багато інших!
  • ... а також сюрпризи, лотерея з розіграшами подарунків (для участі в лотереї гостям необхідно мати при собі візитку) і море позитивного настрою в атмосфері Успіху!

    Церемонія нагородження транслюватиметься на телеканалі Максі-ТВ і в прямому ефірі на youtube-каналі конкурсу, а також в новинних сюжетах каналів NewsOne, Першого Ділового і 5 каналу.
     
Деталі заходу оновлюватимуться, стежте за подальшими анонсами в соц. мережах:
FacebookВКонтактеTwitterYouTube

На церемонію нагородження запрошуються почесні гості: шановні Експерти-професіонали, які сприяли визначенню найбільш якісних товарів та послуг, учасники зіркового Журі Успішних Людей, а також представники партнерських ЗМІ.

Крім того, традиційно запрошуються найбільш активні в 2015 році учасники всеукраїнського онлайн-голосування, які вказували свої уподобання в максимально можливій кількості номінацій конкурсу. (Запрошення на захід для учасників спеціальних журі будуть розсилатися вже наступного тижня.)

Коротка довідка

IdeaКонкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року щорічно вивчає суспільні переваги з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних і найрекомендованих торгових марок товарів і послуг, столичних закладів, а також найяскравіших діячів шоу-бізнесу. Рейтинг, який складається в ході дослідження — цілком некомерційний, він є публічним і прозорим на всіх етапах. У рейтингу беруть участь усі без винятку торгові марки, офіційно присутні на ринку, у відповідних своїм профілям категоріях.

Слайд-шоу Переможці конкурсу визначаються в результаті опитування трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих спеціалістів різного профілю, які представляються поіменно), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) та безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні уподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернет-голосуванні, на FAVOR.com.ua.

Церемонія нагородження переможців конкурсу «Фаворити Успіху» — щорічний статусний захід з яскравою шоу-програмою за участю видатних зірок української сцени, розіграшами призів, масою інтриг і сюрпризів. Церемонія нагородження транслюється на телебаченні та в Інтернеті.

З питання акредитації представників ЗМІ звертайтеся до організаторів.
Номера телефонів: (044) 592-82-67, 592-82-68, E-mail: .

Також нагадуємо, що наразі триває голосування за найкращі торгові марки вже нинішнього, 2024 року! Поспішайте підтримати своїх персональних Фаворитів! Найактивніші учасники онлайн-опитувань неодмінно отримають запрошення на наступну церемонію нагородження за результатами 2024 року, де зможуть зануритися в святкову атмосферу Успіху, на власні очі побачити лідерів українського ринку, які заслужили звання «Фаворитів Успіху» завдяки високому рівню суспільної довіри і ВАШОМУ ВЛАСНОМУ ВИБОРУ!

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.