В Україні з’явилися перші Фаворити Олімпу!
  
ФОТО: Перші Фаворити Олімпу

24 січня вперше в Україні бізнес-конкурс «Фаворит Олімпу» вшановував своїх переможців. В присутності широкого кола глядачів зі сцени Національного Палацу «Україна» переможців привітали офіційний аудитор конкурсу генеральний директор Київського Міжнародного Інституту Соціології Володимир Паніотто, директор офіційної рейтингової агенції конкурсу Research Service Наталя Гасаненко. Вперше в подібному заході громадськості була представлена більшість із 170 експертів, що надали професійну оцінку конкурсантам у ході дослідження. Експертів щиро вітала та висловила їм глибоку повагу голова оргкомітету Валентина Глазунова.

Фаворит Олимпа 2003!Переможці Всеукраїнського бізнес-конкурсу «Фаворит Олімпу — 2003»:

В номінації «Нова якість життя» за реалізацію ефективних маркетингових стратегій, які забезпечують високий рівень якості товарів та послуг та дозволяють найбільш повно задовольняти потреби споживача.

  • Абсолютний Фаворит Олімпу в напрямку «Молочна продукція» — торгова марка «Фанні» виробництва корпорації «Фанні»; Абсолютний Фаворит Олімпу в напрямку «Туристичні послуги» — туристична фірма «Феєрія»;
  • Фаворит Олімпу третього ступеню в напрямку «Будівельні матеріали» — торгово-будівельна компанія «Максимум».

В номінації «Репутація» за високу репутацію компанії в українських та міжнародних ділових колах:

  • Абсолютний Фаворит Олімпу в напрямку «Дистриб’ютор лікарських засобів» — компанія «Бізнес Центр Фармація»;
  • Фаворит Олімпу в напрямку «Юридичні послуги» — юридична фірма «Салком».

В номінації «Малий бізнес» за вміння ефективно працювати та досягати великих висот в малому бізнесі Абсолютний Фаворит Олімпу — компанія «Арктика», виробник морозива під ТМ «Арктика».

В номінації «Інтернет-проект» за найбільш повне та професійне висвітлення подій ділового життя України Абсолютний Фаворит Олімпу — Українська пошукова система «META.UA».

В номінації «Керівник року» за успіхи в управлінні підприємством чи бізнес-структурою, високу репутацію підприємця в українських та міжнародних ділових колах Фаворит Олімпу у напрямку «Сфера послуг» — генеральний директор сервісно-туристичної фірми «Укртехінтур» Олег Волков.

В номінації «Новий бізнес-імідж» за розвиток бізнес-культури, створення нового образу українського бізнесмена на світовому бізнес-подіумі Фаворит Олімпу — торгова марка Gregory Arber (Грегорі Арбер).

В номінації «Новий бізнес-імідж» за створення найбільш ефективних комунікативних технологій української ділової еліти, високий професіоналізм, знання міжнародного етикету Фаворит Олімпу третього ступеню — PR-директор журналу Travel news Кароліна Жекова.

В номінації «Українська марка» за видатні результати в просуванні торгової марки, що одержала широке визнання споживачів і стала, по-суті, національним брендом в Україні Абсолютний Фаворит Олімпу в напрямку «Молочна продукція» — торгова марка «Фанні» виробництва корпорації «Фанні».

В номінації «Міжнародна співпраця» за підтримку та значний особистий внесок у розвиток українсько-польських економічних зв’язків, а також популяризацію іміджу України у Польщі почесним Диплом відзначена Керівник Торгово-економічного відділу Посольства Республіки Польща в Україні, Торговий радник-посланник пані Анна Сковроньска-Лучиньска. Йосип Кобзон

Гран-при за підтримку та популяризацію підприємницької діяльності отримала радник Голови Національного банку України, спеціаліст з питань регуляторної політики та підприємництва Олександра Кужель.

Гран-при за внесок у розвиток шоу-бізнесу України та зміцнення україно-російських культурних зв’язків отримав народний артист СРСР, Росії, України, Дагестану, Кабардино-Балкарії, Інгушетії, Карачаєво-Черкесії, Північної Осетії, Південного Уралу — Йосип Кобзон.

«Фаворитів» та присутніх вітали ведучі церемонії Павло Глоба та Катерина Виноградова та зірки української естради. Під час церемонії переможці мали змогу поспілкуватися та зав’язати взаємовигідні контакти.

Компанія «Салком» презентувала переможцям конкурсу монографію «Гармонізація законодавства України та країн Європи», видану Науково-аналітичним центром юридичної фірми «Салком». Оргкомітет бізнес-конкурсу вітає своїх «Фаворитів» та бажає нових досягнень.

«Фаворит Олімпу» — це символ Вашого успіху!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.