Send emailThe function of sending of the article to email are available to registered users only. Sign up now!
Голосуй за гречку!
  

Голосуй за гречку :: Фаворити УспіхуЗазвичай фраза «Голосуй за гречку» викликає неоднозначну реакцію і пов’язано це з політикою, а точніше підкупом виборців під час виборів. :)

Рейтинг народних уподобань «Фаворити Успіху» не вважає злочином голосувати за ті чи інші товари, а навпаки — агітує це зробити, в рамках масштабних маркетингових досліджень. Ніхто не має права вам заборонити віддати свій голос за улюблену гречку в категорії «Продукти харчування / Крупи».

Мета щорічного дослідження — визначення номінантів у 612 категоріях серед повного асортименту пропозицій українського ринку споживчих товарів і послуг, які заслуговують на звання ФФаворит Року.

1 жовтня розпочався четвертий (заключний) етап голосування в нинішньому році. У ньому беруть участь небайдужі споживачі, галузеві експерти та журі відомих та успішних людей. Приєднатися до голосування або подивитися результати онлайн можна на сайті конкурсу, FAVOR.com.ua.

У новорічну ніч всі результати голосування будуть остаточно зафіксовані, і громадськості стануть відомі імена лідерів рейтингу народних уподобань 2019 року. Найкращі з найкращих будуть удостоєні заслужених нагород, золотих медалей «Фаворит Успіху» на майбутній XVII церемонії нагородження.

Рейтинг народних уподобань «Фаворити Успіху» був заснований в 2003 році. За 17 років в оцінці товарів і послуг взяли участь понад 300 000 респондентів з усіх кутків України. Рейтинг визначив рівень громадської довіри до ~18 000 гравців ринку, 920 з яких були офіційно визнавались Фаворитами Року та отримували почесну щорічну відзнаку.

Організатори проекту закликають: голосуйте не тільки за гречку, а й за товари в інших категоріях у голосуванні на https://favor.com.ua/vote/. Обирайте своїх персональних фаворитів року, дивіться на рекомендації найкращого вибору в результатах!


Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.