Сьогодні у народному рейтингу «Фаворити Успіху» представлені торгові марки, компанії, торгові та розважальні заклади столиці, а також зірки української сцени у 614 різних категоріях. У кожній з них учасники рейтингу претендують на звання найкращого представника в своєму напрямку діяльності.

У популярних номінаціях, таких як «Condiments and spices», «Trainer company» або «Male singer» і «Female singer» люди голосують дуже активно, із задоволенням підтримуючи своїх Фаворитів. Разом із тим, є низцка не дуже категорій товарів і послуг, які в силу різних причин, лишилися без належної уваги.

Запрошуємо переглянути список не самих популярних категорій. Можливо, в ньому виявляться такі, в яких ви зможете дати свою рекомендацію найкращого вибору!

У перелічених нижче категоріях має значення думка буквально кожної людини і вирішальним для визначення «Фаворита Року – 2018» є буквально КОЖНИЙ голос!

50 категорій з невисокою репрезентативністю

Categories in which nobody has been not voted at all:

Ви можете поліпшити репрезентативність голосування, висловивши в ньому свою довіру до брендів, які безперечно заслуговують на перемогу в рейтингу та звання «Фаворит Року – 2018»! Вибирайте найкращих і беріть від життя виключно найкраще!

Постійне посилання на цей своєрідний «антиТОП» доступне прямо з голосування, посилання знаходиться під переліком номінацій розділу, знизу в лівій частині сторінки голосування.



This document has been copied from FAVOR.com.ua (https://favor.com.ua/en/news/30375.html).
All rights reserved by author of the material. In case of re-publication, the link to the source of the material is strongly required!
Document date: