Send emailThe function of sending of the article to email are available to registered users only. Sign up now!
Експертне голосування конкурсу «Фаворити Успіху – 2018»
  

Восени на FAVOR.com.ua триває один з найважливіших етапів конкурсу «Фаворити Успіху» – опитування експертної думки щодо товарів і послуг України 2018 року

Етап є одним з найзначущих при проведенні щорічного циклу досліджень громадської думки, і дозволяє визначити Фаворитів українського ринку за думкою провідних авторитетних фахівців, а також українських знаменитостей. Нагадаємо, що за методикою конкурсу, при підведенні підсумкового щорічного рейтингу в номінації, оцінка Експертів складе 40% фінального рейтингу, а думка зіркового «журі успішних людей» – 20%.

Схема побудови комплексного рейтингу конкурсу «Фаворити Успіху»Склад експертних комісій формується окремо для кожного напрямку ринку товарів і послуг, відповідно із професійною спеціалізацією учасників журі. Зі складом експертних комісій можна ознайомитись на сайті організаторів. У визначенні Фаворитів беруть участь професіонали авто-ринку, експерти з продуктів харчування та напоїв, з побутових товарів і косметики, спеціалісти з дітячих товарів і різним категоріям ринку послуг, а також знавці таких специфічних напрямків ринку послуг як «Життя міста», «ЗМІ» та «Шоу-бізнес».

За методикою конкурсу, розробленою Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), для об’єктивної та репрезентативної оцінки конкурсантів, у кожній номінації має проголосувати не менше ніж 5 авторитетних спеціалістів і не менше 5 знаменитостей. (Але, зрозуміло, чим більше — тим краще! :)

Нижче показано поточний рівень репрезентативності спеціальних журі для всіх 606 категорій конкурсу 2018 року:

Експерти
Журі Успішних Людей
* Статистика автоматично перераховується на FAVOR.com.ua кожні 5 хвилин.

Коли обидві позначки дійдуть до 100%, голосування буде автоматично зупинено, результати будуть передані для перевірки незалежним аудиторам, а переможці конкурсу «Фаворити Успіху – 2018» прийматимуть від усіх нас привітання з заслуженою перемогою і готуватися до отримання нагороди на щорічній урочистій церемонії!

IdeaДо речі, методикою конкурсу допускається самовисування до експертного журі. Тому, якщо ви можете професійно оцінити якість товарів і послуг в певних категоріях не з точки зору споживача, а як компетентний спеціаліст — ласкаво просимо до експертного журі! Реєстрація за посиланням expert.favor.com.ua.


ГолосуванняТим часом триває 4-ій, ВИРІШАЛЬНИЙ етап цілорічного споживацького голосування

Нагадаємо також, що кожен рік з січня по грудень на FAVOR.com.ua визначаються й Фаворити Споживачів. З початку 2018 року і до середини вересня в голосуванні вже взяли участь понад 29 тисяч мешканців України, які висловили свою думку і дали власні оцінки товарам та послугам ринку. У сукупності учасники голосування зробили вибір торгових марок, які заслуговують найбільшої уваги та довіри українців таким чином стали рекомендацією № 1 на думку споживачів, Фаворитами України 2018 року.

Взяти участь у споживацькому голосуванні може кожен бажаючий, і робити це можна кожен календарний квартал з чистого аркуша! При підведенні підсумків споживацького голосування береться середня сума балів, отриманих у всіх 4-ох календарних кварталах. Крім того, рейтинг споживачів має 40% ваги в комплексному, так званому Абсолютному рейтингу, наряду із експертною оцінкою та думкою «зіркового» журі.

Рекомендуйте своїх власних Фаворитів на FAVOR.com.ua, користуйтеся рекомендаціями спільноти, та беріть від життя найкраще!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.