Запрошуємо спеціалістів до експертного журі!
  

А чи знали ви, що методика конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» допускає можливість самовисування до експертного журі?

Безперечно, серед користувачів сайту знайдеться чимало досвідчених фахівців самих різних галузей і знавців товарів і послуг, чия професійна діяльність дозволяє оцінити якість продуктів та послуг не тільки з точки зору споживача, але і як експерта-професіонала.

Організатори конкурсу раді запросити до складу шановного журі незалежних експертів, котрі своїм професіоналізмом і добрим іменем гарантують якісну та незаангажовану оцінку конкурсантів. Подати заявку на участь у голосуванні у складі Експертного Журі можна за посиланням https://expert.favor.com.ua.

Конкурс «Фаворити Успіху» – єдиний публічний рейтинг споживацької довіри в Україні, який представляє всіх експертів індивідуально та поіменно! З поточним складом Експертного Журі різних напрямків ринку споживчих товарів і послуг можна ознайомитися у відповідному розділі: Експерти конкурсу 2024 року.

Тим часом, голосування спеціалістів триває!

За методикою конкурсу «Фаворити Успіху», голосування в номінації визнається репрезентативним, якщо в ній проголосувало не менше 5 осіб. Нижче показаний поточний загальний прогрес голосування експертного журі 2024 року, по кожній з 614 номінацій:

 

Якщо ви бажаєте посприяти конкурсу як спеціаліст — зв’яжіться з організаторами, а краще просто зареєструйтесь до експертного журі для участі у професійному опитуванні!


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.