“Favorites of Success” logo Акція: проголосуй та отримай набір сонцезахисної серії «БІОКОН»!
© FAVOR.com.ua
 
Акція: проголосуй та отримай набір сонцезахисної серії «БІОКОН»!
  
Биокон, баннер

Привіт всім користувачам FAVOR.com.ua!

Конкурс «Фаворити Успіху» бажаючи заохотити учасників народного голосування роздає подарунки найактивнішим респондентам!

Спеціально до літньої спеки і сезону канікул і відпусток ми роздаємо найактивнішим респондентам народного голосування, що визначить «Фаворитів Успіху – 2017» набори сонцезахисної серії ТМ «Біокон»!

У наборі два спрея: один для засмаги, другий — від засмаги. :) Один сприятиме гарному і безпечному загару, а другий заспокоїть шкіру після перебування під ультрафіолетовим випромінюванням, врятує від сонячних опіків.

Щоби отримати подарунковий набір — необхідно всього лише проголосувати в 100 або в більшій кількості будь-яких номінацій конкурсу. Кожна номінація в народному голосуванні — це категорія ринку товарів і послуг, а при голосуванні вам потрібно вказати свої персональні уподобання, рекомендацію найкращого вибору.

Це не розіграш подарунків, а роздача! І оскільки подарунків обмежена кількість, то хто встигне виконати умови раніше — той подарунок і забере. Кількість подарунків обмежена, тому один набір дається в одні руки і відправляється на одну адресу. Акція діє тільки для тих, хто ще не отримував від FAVOR.com.ua подарунків і запрошень на заходи в поточному етапі конкурсу, тобто в поточному календарному кварталі. Акція діє до повної роздачі всіх подарунків.)

Поспішайте забрати свій приз у розпал сезону спеки та відпусток! :)

Проте, у бажанні отримати подарунок не женіться за кількістю номінацій, а вибирайте в голосуванні тільки ті товари і послуги, які вам знайомі, якими ви користуєтеся, безумовно вважаєте за найкращу, і сміливо порекомендуєте своїм друзям. Також не забудьте прокоментувати свій вибір. А може бути, у вашому житті траплялася якась цікава історія, пов’язана з тією чи іншою торговою маркою, або закладом? Поділіться своїм досвідом в коментарях! Давайте допоможемо один одному обирати тільки найкраще! :)

Не забудьте розповісти про конкурс «Фаворити Успіху» своїм друзям, які також бажають взяти участь в голосуванні і отримати приз!

https://favor.com.ua/en/news/28575.html