Вибери своїх Фаворитів і гарантовано отримай приз! (не розіграш а роздача призів!)
  
Promotion finished View the results >>

Логотип конкурсуНезабаром завершиться початковий етап визначення «Фаворитів Успіху – 2015» — найкращих торгових марок України, а також найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу 2015 року.

Нагадаємо, що «Фаворити Успіху» в Україні визначаються за допомогою цілорічного онлайн-голосування, яке проходить в 4 етапи, тривалістю в один річний квартал кожний, і незабаром, менше ніж за 2 тижні, якраз закінчиться перший. Звичайно ж, потім, у другому кварталі з’явиться можливість проголосувати знову з чистого аркуша, проте основа рейтингу який будується на середньому балі отриманому у кожному з 4-ьох річних кварталів, закладається саме зараз. Відповідно, саме зараз підходящий час встигнути внести свою лепту у визнання заслуг і успіху Фаворитів України 2015 року!

Чашка Keep calm and take the best out of life!Для найактивніших учасників голосування, організатори конкурсу підготували спеціальний приз — випущена дуже лімітованим тиражем сувенірна чашка для кави або чаю з написом Keep calm and take THE BEST out of life! (англ. «Зберігай спокій і бери від життя НАЙКРАЩЕ!») — цей сувенір від конкурсу дістанеться тільки тим хто проголосує у не менш як 100 номінаціях, і чий обліковий запис користувача з’явиться на дошці пошани респондентів. Проголосувати в 100 категоріях — насправді досить непросте завдання, яке зажадає трохи часу і натхнення. ;-) Але ті, хто встиг проголосувати в більше сотні категорій раніше — теж вважаються, тому ми вже знаємо імена 40 активних респондентів, які гарантовано отримають приз.

Цей символічний сувенір — наслідування знаменитому британському плакату, випущеному на початку Другої світової війни, який закликав громадян до спокою в непростий для країни час. Keep calm and carry on! — гласив напис на плакаті – зберігайте спокій і займайтеся своєю справою! Зараз наша країна також переживає непростий час, коли звістки з східного фронту, з засідань уряду, валютного ринку, вриваються в наше життя не додаючи нам ні спокою ні нервових клітин.

Проте ми переконані, що спокій і бадьорий настрій необхідно зберігати в будь-якій ситуації, так само як і продовжувати за будь-яких обставин не дивлячись ні на що — брати від життя все тільки найкраще! Ми переконані, що основа благополуччя закладається не тільки на передовій. Свій внесок у благополуччя вносить кожен, хто незважаючи ні на що продовжує займатися своїми повсякденними справами, трудитися, прагнути, любити і здійснювати свої заповітні мрії. So keep calm and take the best out of life!


В даний момент в конкурсі представлені 542 номінації, кожна з яких відповідає певній категорії товарів або послуг українського ринку. Напевно ви зможете вказати свої персональні уподобання в найцікавіших для себе категоріях, зможете впевнено порекомендувати найкращих номінантів і таким чином вказати найкращий вибір!

До речі, паралельно ми готуємося до церемонії нагородження Фаворитів Успіху – 2014, на якій будуть оголошені назви найкращих торгових марок товарів та послуг, які стали нам відомими за результатами дослідження громадських вподобань минулого 2014 року, а також імена найяскравіших зірок української сцени, які посіли 1-е місце в рейтингу завдяки масштабній підтримці своїх шанувальників і просто небайдужих користувачів порталу FAVOR.com.ua. Церемонію буде незабаром анонсовано, тож стежте за нами на Фейсбуці, ВКонтакті та в Твітері.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(17)
utilmind utilmind to Игорь Колесник
Возможно она уже вернулась, т.к. не была затребована вами на почте в течение двух месяцев. Мы сейчас разбираемся с возвратом. Если ваша чашка среди них, мы сообщим.
igore4i4ok igore4i4ok
Добрый день!
Заказанную чашку в апреле я так и не получил??? Подскажите пожалуйста когда будет рассылка ? Или надо три года и три дня ждать?:))))
Rostyslav76 Rostyslav76
Подскажите, пожалуйста, где искать форму для заполнения адреса для отправки чашки.
Alexik Alexik
Щойно в поштовому відділку отримав приз – чашку! Гарна чашка! Дуже задоволений! Щиро дякую всім, всім!!!
Irina_Sholokova Irina_Sholokova
т.е. если я выбрала доставку новой почтой это по тарифам новой почты..... а можно переиграть ?
utilmind utilmind to Irina_Sholokova
Доставка бесплатная, если указать адрес для доставки Укрпочтой. (Собственно свой фактический почтовый адрес.)
При доставке другими почтовыми службами, при указании отделений других почтовых служб — по их тарифам, которых мы не знаем.
Irina_Sholokova Irina_Sholokova
а сколько будет стоить доставка этой чашки ? :)))
utilmind utilmind to Hикa_M +1
Эта форма появляется только после завершения акции.
Hикa_M Hикa_M
А как вы отправите? Не нашла, куда вводить свой почтовый адрес.
id136960-Eвгeния Cмopoдинa Eвгeния Cмopoдинa from the tablet
Готово,все сделала очень даже интересно.
id136959-Олександр Куртиш Олександр Куртиш
Готово.Удачи всем.
utilmind utilmind to Undefined_Sunny +1
Сегодня исправим надпись. Сайт создавался под розыгрыши. Но в данном случае это действительно раздача приза всем кто выполнил условия.
UPD. кстати, уже исправили.
Undefined_Sunny Undefined_Sunny +2
Я чего-то не поняла: везде вы пишете, что это «не розыгрыш а раздача призов», а я вот только что проголосовала за 100-ую номинацию и у меня появилось сообщение: «Ура, вы проголосовали за 100 номинаций и участвуете в РОЗЫГРЫШЕ еженедельного приза.» Так что – выходит, все-таки эта чашка не гарантированный приз, а снова таки какой-то розыгрыш и не шанс, что она достанется? Кто-то может пояснить механику?
barinova barinova
тоже проголосовала, теперь будем ждать на результат!
or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK
  

Achtung! Please be polite! Although that modertors of this web-portal are excessively democratic, any unethical, unqotable or just rude expressions, which abuse other visitors of this web site, can be deleted. Also will be deleted any spam and public comments with private phone numbers.