В Україні стартував продаж новинок TECNO Mobile
  
Author:
В Україні стартував продаж новинок TECNO MobileУ листопаді 2019 офіційно надійшли в продаж новинки CAMON 12 Series і SPARK 4 від TECNO Mobile, що були анонсовані на київській виставці CEE 2019 у вересні.
Новинки TECNO отримали цінник до 4000 грн і фокус на функціонал камер.
Що відомо про виробника?
TECNO Mobile – преміальний бренд смартфонів, заснований в 2006 році, що належить компанії TRANSSION HOLDINGS.
TECNO Mobile – великий глобальний гравець, присутній на 60 ринках, що розвиваються по всьому світу. TECNO Mobile також є офіційним глобальним партнером і постачальником планшетів і смартфонів футбольного клубу Manchester City.
Над розробкою продукції TECNO Mobile працюють 3 R&D центри в Шанхаї і Шеньчжень в Китаї, а також місцеві науково-дослідні групи в Нігерії та Кенії. 4 глобальних виробничих центри TECNO Mobile знаходяться в Китаї, Ефіопії, Індії, Бангладеш.
Все смартфони TECNO Mobile отримують розширену гарантію 13 місяців і офіційне післягарантійне обслуговування.
Смартфони TECNO Mobile працюють на базі власної оболонки HiOS і мають сертифікат Google Mobile Services (GMS). Це свідчить про те, що продукти TECNO вироблені відповідно до вимог Google, що додатки Google не містять вірусів, і всі оновлення будуть приходити регулярно і працювати без збоїв.
В Україні бренд офіційно представлений з вересня 2018 року.
CAMON 12 Series
Фахівці TECNO Mobile давно працюють над розвитком камерацентрічних технологій в серії CAMON. Головна складова інновацій серії Camon – акцент на якісних фронтальних камерах, яскраві спалахи, розумне розпізнавання сцен (AI технології зйомки).
Дві новинки CAMON 12 Series отримали потрійні AI камери з основної лінзою 16 Мп і широкі фотоможливості: знімки з ефектом боке, фото з кутом огляду 120°, екстремальні макрозйомки на відстані від 2 сантиметрів від об’єкту, AI HDR для більшої деталізації кадру і відновлення занадто світлих ділянок зображення.
Розумний алгоритм AI Beauty працює над корекцією фото в режимі реального часу і за допомогою вдосконаленої 3D обробки рельєфу обличчя дозволяє моментально освітлити портрет і додати йому натурального сяйва. У новинках функція AI Video Beauty доступна і для відео, в тому числі і відеодзвінків.
CAMON 12 – старша модель лінійки, яка працює на базі процесора Helio P22, отримала 4 + 64 ГБ пам’яті, розблокування за допомогою сканера відбитка пальця і Face ID, потрійну основну камеру 16 + 2 + 8 Мп з чотирьохдіодним LED-спалахом і селфі-камеру 16 Мп з подвійним регульованим екранним селфі-спалахом, для підбору оптимальної яскравості якого необхідно провести пальцем вгору або вниз по екрану при включеній фронтальної камері. Результат – яскраві селфі навіть при слабкому освітленні.
Вартість на момент старту продажів 3999 грн

Молодша модель CAMON 12 Air отримала суперширокий екран з мінімалістичним точковим вирізом, завдяки якому корисна площа дисплея збільшилася до 90%. Потужний акумулятор 4000 мАг, 3 + 32 ГБ пам’яті, потрійна основна камера 16 + 2 + 5 Мп з чотирьохдіодним LED-спалахом і селфі-камера 8 Мп, сканер відбитка пальця і Face ID для максимально надійного захисту, а також актуальний сучасний дизайн і доступ до кращих фототехнологій CAMON 12 Series роблять цю модель вигідною пропозицією.
Вартість на момент старту продажів 3599 грн
Користувачів очікує вигідна цінова пропозиція при купівлі цих новинок в період Black Friday (22-30 листопада).
SPARK 4
SPARK 4 – оновлення в популярній молодіжній лінійці SPARK від TECNO. Як і минулий бестселер цієї лінійки, смартфон SPARK 3 Pro, який був відібраний Google для тестування Android Q Beta, цей смартфон оптимальний для знайомства з сучасними технологіями в доступному ціновому сегменті.
Особливості нового SPARK 4 – це потрійна камера, трендові градієнтні забарвлення і актуальний лаконічний дизайн, великий і яскравий 6,52-дюймовий дисплей з актуальним співвідношенням сторін 20: 9 і яскравістю 450ніт. У поєднанні з посиленою батареєю ємністю 4000 мАг і швидкою і плавною роботою пристрою SPARK 4 стає кращою пропозицією для активних користувачів соціальних мереж.
Вартість SPARK 4 з об’ємом пам’яті 3 + 23 ГБ на момент старту продажів складає 2999 грн
Раніше в жовтні 2019 був представлений Pouvoir 3 Air – бюджетна новинка орієнтована на активних користувачів, яким важлива автономність пристрою. Посилена батарея ємністю 5000 мАг забезпечить пристрою до 4 днів роботи від одного заряду. Pouvoir 3 Air працює на базі процесора Helio A22, отримав 16 ГБ вбудованої пам’яті і підтримку карт пам’яті до 128 ГБ, 1 ГБ оперативної пам’яті, шестидюймовий дисплей з вузькими рамками, основну і фронтальну камери по 8 Мп, обидві зі спалахами. У смартфона два способи розблокування – сканер відбитків пальців і Face ID.
Pouvoir 3 Air працює на базі полегшеної версії ОС Android 9 Pie Go edition, яка дозволяє системі працювати швидше і оптимізує енергоспоживання.
Вартість на момент старту продажів 1999 грн
TagsTags:  tecno mobile

Attached fileAttached file Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK