Який вид вінірів краще?
  
Author:

ВініриВ основі класифікації вінірів лежить матеріал, з якого вони виготовлені. Найбільш якісними, більшість стоматологів вважає керамічні. Керамічні вініри бувають двох видів, з порцеляни та діоксиду цирконію. Альтернативний варіант – це вініри з композиту – пломбувального матеріалу. Вони дешевші, але можуть бути використані далеко не у всіх випадках.
   Вибирати вініри необхідно в залежності від складності реставрації, яку рекомендує провести фахівець стоматологічної клініки. Керамічні вініри дозволяють закрити велику частину зуба, надавши йому природний колір і природну фактуру. Виготовляють такі накладки в лабораторних умовах і тому вони мають високу точність прилягання. Це ідеальний варіант для тих, хто хотів би виправити зовнішній вигляд тільки одного зуба.
   Композитні вініри, як правило, використовують в нескладних випадках, наприклад, при сколах зубів. Матеріал дозволяє стоматологу-ортопеду домогтися прийнятного естетичного результату, без попереднього препарування зубів. Але отримати натуральний ефект при використанні вінірів даного типу неможливо.
   Окремий напрямок в мікропротезуванні – установка люмінірів. Люмініри – це пластини з надміцної порцеляни товщиною всього 0,2 мм. Вони не вимагають попереднього обточування зуба – їх приклеюють на емаль, використовуючи особливий, нерозчинний в слині склад. У ньому, крім іншого, міститься фтор, який сприятливо впливає на зуб. Пластина здається тендітною тільки на перший погляд. Насправді вона має високу міцність, стійка до механічних навантажень, впливу барвників і кислот. Головна мета установки люмінірів – вирівняти зубний ряд, приховати дефекти і подарувати пацієнтові білосніжну усмішку. Не раз проведені клінічні випробування показали, що люмініри здатні служити більше 20-ти років за умови дбайливого ставлення до зубів. Важливо також правильно приклеїти пластинки, виконавши перелік підготовчих процедур.
   Установка якісних вінірів проводиться, в тому числі, і в стоматологічному центрі «НИКАС», який знаходиться в м Запоріжжя, за адресою вул Незалежної України буд .66. Більше про це можна дізнатися за адресою http://nikas.zp.ua/uslugi/viniry/.
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK