Економічність – ось чому обирають обігрівачі UDEN-S
  
Author:

Ми провели щорічне опитування наших клієнтів і дізналися дещо цікаве. Читаймо далі!

Як зазвичай відбувається розвиток? Ми маємо бажання, і не одне, перетворюємо їх на цілі, а їх розділяємо на більш детальні кроки. Маючи мету докладаємо зусиль, щоб здійснити якісні зміни, стати краще і на крок попереду.

Так і в нашому виробництві енергоефективних обігрівачів UDEN-S. Ми також докладаємо зусиль, щоб бути кращими ніж вчора. Із відгуків наших клієнтів, ми дізнаємося про наші сильні сторони, та про моменти, на які варто звернути увагу.

То ж, щорічне опитування клієнтів по завершенню опалювального сезону як завжди актуальне. Щиро вдячні усім, хто долучився до заповнення анкети та поділився з нами своїми враженнями. Ми задали всього 5 коротеньких питань, з яких дізналися, що:

  • На вибір саме нашої системи опалення вплинули такі характеристики обігрівачів UDEN-S, як: економне споживання електроенергії, ефективність, доступна ціна та витончений зовнішній вигляд. Таку думку розділили біля 65% опитаних. Інші ж відсотки розділилися між якістю, екологічністю, безпекою експлуатації, якістю тощо.
  • Біля 97% наших клієнтів вважають обслуговування спеціалістом компанії просто відмінним! Найбільше оцінюють швидкість, з якою обробляються замовлення, компетентність та приємність спілкування.
  • Наші респонденти, люди, які вже перезимували з обігрівачами UDEN-S, на власному досвіді переконалися у їх ефективності та економічності. Про це яскраво говорять поставлені найвищі оцінки п’ять та чотирі. Тобто, нашим клієнтам тепло, комфортно та затишно з нашим опаленням. Тішимося таким результатам!

Ми завжди раді отримувати зворотній зв’язок від користувачів нашими обігрівачами. Навіть якщо складається якась нестандартна ситуація намагаємося допомогти вирішити її. Кожен відгук допомагає нам ставати кращими, удосконалюватися та модернізуватися!

Попереду опалювальний сезон. Уже всі зробили свій вибір у правильному обігріві? Звертайтеся, проконсультуємо кожного: https://www.uden-s.ua/ua/contact_us/udens-contact_us/


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK