Іммедіат-протези
  
Author:

Іммедіат-протез, стоматологічна ортопедична конструкція, призначена для відновлення рівного зубного ряду на час, поки постійний протез знаходиться в стадії виготовлення. Назва протеза походить від слова «immediate», що в перекладі з англійської означає «негайний». Установка іммедіат-протеза здійснюється після видалення зуба.
Іммедіат-протез дозволяє відчувати людині себе комфортно, він повністю замінює йому видалений на час виготовлення протез, який стане для нього постійним. Це конструкція знімного типу, використовувана частіше перед імплантацією зубів, коли корінь з титанового сплаву приживається не один місяць. Протягом цього періоду людина користується іммедіат-протезом, який повноцінно замінює йому зуб і дозволяє вести звичний спосіб життя.
Використання конструкції необхідно і задля цього є декілька добрих з медичної точки зору причин. По-перше, зуби, після видалення одного з ряду, прагнуть зайняти його місце. Протез необхідний, щоб зубний ряд не змістився, і згодом, не виникли б додаткові проблеми по установці протезів на постійне місце.
Іммедіат-протез практично не відрізнити від справжнього зуба, він повністю бере на себе навантаження по пережовування їжі і володіє відмінними естетичними якостями.
Фахівці в області зубного протезування стоматологічного центру «НИКАС», який знаходиться в м.Запоріжжя, за адресою вул. Незалежної України д. 66, на практиці використовують більшість сучасних методик, з цінами і асортиментом яких можна ознайомитися на сторінці http://nikas.zp.ua/uslugi/protezirovanie/
 


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK