Send emailThe function of sending of the article to email are available to registered users only. Sign up now!
Експерти назвали норми споживання натурального меду та анонсували ціни на продукцію нового врожаю
  
Author:
Щоб натуральний мед дав користь організму, його потрібно споживати регулярно: таку рекомендацію озвучили експерти під час Інтернет-конференції «Купити мед з користю та без ризику», що відбулася в середині травня у Києві.
«Як і будь-який інший продукт, мед не варто споживати надміру. Добова норма для дорослого – 1-2 столові ложки на день (це приблизно 25-50 г меду), для дітей старших 2 років – 1-2 чайних ложок. Таким чином, доросла людина може споживати 1 літр меду за місяць. Людям, що страждають алергією, з приводу споживання меду треба обов’язково порадитись із лікарем, також з особливою обережністю треба підходити до споживання меду діабетикам», – відзначила Руслана Плис, консультант Інтернте-магазину «Знатний Мед».
Відповідаючи на запитання з приводу роздрібної вартості меду нового вражаю, Валерій Курейко, представник ТМ «Знатний Мед», сказав: «Ціни на мед нового врожаю ще не визначені, але можна прогнозувати 150-200 грн. за 1 літр* для майського і акацієвого. Різнотрав’я, соняшник, гречка будуть дешевші».
В той же час, експерт зазначив, що ціна на мед минулого врожаю зараз коливаються від 90 до 130 грн. за 1 літр**, а завдяки акціям та спецпропозиціям, мед в Інтернеті можна придбати ще дешевше.
Надаючи відповіді на численні запитання інтернет-користувачів, експерти також розповіли про користь і різних видах меду, про те, чому мед кристалізується, як зберігати мед в домашніх умовах, як правильно пити чай з медом, у чому користь квіткового пилку, і багато іншого.

«Ми радимо купувати мед безпосередньо у пасічників. Купуючи мед напряму з пасіки, Ви можете бути упевнені в його натуральності та якості. Краще всього знайти «свого» бджоляра і стати постійним покупцем. Тим більше. Що передові пасіки вже мають свої Інтернет-магазини, і купити мед та інші продукти бджільництва сьогодні є можливість у кожного бажаючого», – відзначив Валерій Курейко.
24.05.2019
*Прогноз цін для Києва.
**Наведено ціни в мережі Інтернет.

Пасіка «Медовий Бджоляр» (ТМ «Знатний Мед») – це об’єднання бджолярських господарств, розташованих на кількох майданчиках в екологічно сприятливих місцях Київської та Житомирської областей.

За додатковою інформацією та актуальними коментарями, будь ласка, звертайтесь:
Tel +38 (099) 417 52 48
e-mail – znatnymed@gmail.com ,
сайт – www.znatnymed.com
Facebook – https://www.facebook.com/znatnymed/?fref=ts
YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCUGf2OPADy7nSbzKH3mRfzg

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK