UDEN-S викликав справжній ажіотаж на міжнародній виставці AquaTherm-2019
  
Author:

Обігрівачі UDEN-S, дебютанти виставки, зібрали біля свого стенду тисячі відвідувачів з різних країн світу, що були зацікавлені та вражені нестандартністю продукції.

Минулого тижня, з 14 по 17 травня, у нашій столиці пройшла Міжнародна виставка AquaTherm-2019. Її відвідувачі мали змогу познайомитися з новинками енергозберігаючого опалення, системами водопостачання, водовідведення, вентиляції, кондиціонування, відновлювальної енергетики, басейнів та сантехніки.

Площа МВЦ зібрала біля 500 учасників із різних країн світу: України, Польщі, Чехії, Туреччини, Італії, Китаю, Великобританії, Румунії. За 4 виставкових дні на AquaTherm завітало більше 22 000 відвідувачів.

Одним із найбільш відвідуваних стендів був із продукцією українського виробника електричного енергозберігаючого опалення бренду UDEN-S.

«Було просто неможливо пройти повз таку красу. Спочатку чіпляється погляд, виникає зацікавленість, і відчуваєш тепло… ці картини ще й гріють!», – ділиться враженнями Валентин, відвідувач виставки.

Біля трьох тисяч людей, які завітали до стенду UDEN-S, познайомився зі стандартною лінійкою металокерамічних обігрівачів, з дизайнерськими обігрівачами, малюнки на яких виконані художниками вручну, з керамогранітними дизайнерськими панелями. Гості стенду дізналися, як економно обігріти своє житло, як можна керувати системою опалення та, що таке непомітне опалення.

Прямо на стенді купувалися обігрівачі та рушникосушарки, заключалися договори про партнерські та дилерські відносини, вносилися пропозиції щодо співпраці, гості фотографувалися з обігрівачами…

   

«Ми дуже вдячні усім хто завітав до нашого стенду: нашим партнерам та дилерам, клієнтам, що вже користуються обігрівачами UDEN-S та, які залюбки залишали схвальні відгуки про роботу системи. Круто, що ви нас знайшли.

Дякуємо тим, хто у майбутньому планує користуватися нашими обігрівачами чи співпрацювати з нами за цікавість та увагу до нашої продукції! Далі буде!

Дякуємо колегам, за те, що підходили, цікавилися новинками, та за захоплюючі відгуки. Усім журналістам дякуємо за написані добрі слова про наш бренд у пресі!

Дякуємо адміністрації виставки за якісну організацію, увагу, лояльне відношення, високий рівень виставки та послуг.

Раді знайомствам! До нових зустрічей!», – коментують у виробника.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK