КРИСТАЛБАНК прийняв участь у круглому столі на тему підтримки малого і середнього бізнесу в Україні
  
19 березня 2019 року КРИСТАЛБАНК прийняв участь у засіданні Комітету підприємців малого та середнього бізнесу у формі круглого столу на тему: «Кредитування та інші форми підтримки малого і середнього бізнесу в Україні». Засідання відбулося у приміщенні Торгово-промислової палати України.
Члени Комітету, керівники бізнес-асоціацій, а також підприємці були ознайомлені з умовами, механізмами, процедурами кредитування та іншими формами підтримки суб’єктів малого і середнього бізнесу.
Учасниками круглого столу виступили члени Комітету підприємців малого та середнього бізнесу при ТПП України, лідери всеукраїнських та регіональних об’єднань підприємців і роботодавців, керівники банківських установ, кредитних спілок, лізингових компаній, фахівці аналітичних центрів, ЗМІ, підприємці, науковці.
Розглянуті наступні питання:
– законодавчо-нормативна база України: умови, механізми та процедури кредитування та мікрокредитування суб’єктів малого і середнього бізнесу;
– проблеми у сфері кредитування малого і середнього бізнесу: природа, характер, наслідки;
– шляхи покращення умов, механізмів та процедур кредитування суб’єктів малого і середнього бізнесу;
– інші форми фінансової підтримки суб’єктів малого та середнього бізнесу.
Нагадаємо, що КРИСТАЛБАНК є повноправним членом Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України. Головною метою Спілки є сприяння послідовному становленню, розвитку і співробітництву малих підприємств, розширення сфери їх діяльності з поступовим перетворенням в розгалужену систему, органічно пов’язану з середніми та великими підприємствами для більш повного забезпечення суспільних потреб у послугах, товарах народного споживання та іншої продукції.

Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK