Еволюція вінірів
  
Author:

Вініри – це тонкі керамічні накладки, за допомогою яких зуб відновлюється і зміцнюється, також поліпшується його зовнішній вигляд (форма і колір). Простіше кажучи, це нова емаль на зубі. Добре виготовлений вінір неможливо просто так зняти. Його можна тільки сошлифовать з зуба. Тобто винир, по суті, вже буде частиною зуба. Якісний винир практично не відрізнити від зуба, він виглядає дуже природно, натурально і красиво.
Вініри виготовляються зі спеціального керамічного матеріалу. Перш за все, лікар підбирає розмір і форму вінірів. Для цього існує спеціальна методика – «цифровий дизайн усмішки» (Digital smile design). З її допомогою і зробивши серію фотографій, можна попередньо змоделювати майбутню форму вінірів на комп’ютері. Потім лікар погоджує цю форму з пацієнтом, робить примірочні вініри, знову погоджує і тільки потім приступає до виготовлення. Якщо на кожному етапі все зроблено правильно, то посмішка вийде ідеальною.
Після установки вінірів ніяких протипоказань немає. Можна їсти, пити, жувати все, що робиться зі звичайними зубами. Якщо ставиться до вінірів так само дбайливо, як і до своїх власних зубах, то нічого не станеться довгі роки.
Наступний, після установки вінірів, догляд за зубами абсолютно такий же, як і без них. Він має на увазі правильну ретельну чистку зубів два рази в день (бажано з пастою без великих абразивних частинок), вичищення проміжків за допомогою флосів і іригатора і регулярний огляд у стоматолога.
Установка якісних вінірів проводиться, в тому числі, і в стоматологічному центрі «НІКАС», який знаходиться в м Запоріжжя, за адресою вул Незалежної України буд.66. Більше про це можна дізнатися тут.


Send by E-mailSend by E-mail   Print versionPrint version
Comments(0)

No comments yet… Be the first to leave comment on this topic!

or
You may sign in using:
Enter with Facebook Enter with Google Enter with VK